A svéd hercegnők a visszafogottságra esküsznek - heti stílusmustra

fashion week öltözködés mustra stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imádjuk Katalint, de rajta és Letícián kívül is vannak Európában olyan hercegnők, akik imádnak és tudnak is öltözködni. De Hollywoodban is zajlott az élet a vörös szőnyegen - mutatjuk is, ki miben parádézott a nyár közepén. 

Rihanna stílust váltott

Hová lettek a szuperdögös, áttetsző ruhák és a nagyon extrém holmik? Rihanna a héten kissé mamásra vette a figurát. Furcsa őt ilyen göncökben látni, és kíváncsiak is vagyunk, meddig tart ez a változás...

Csillogás tetőtől talpig

A héten a sztárok imádták az egészen zárt, fémes színű ruhákat. Persze a vörös szőnyegen minden belefér, minket azonban nyáron a víz is kiver ezektől a nagyon zárt, ránézésre sem túl kényelmes kreációktól. Kylie Jenner a libanoni tervező, Shady Zeineldine arany ruháját választotta, Hope Solo sportolónő pedig inkább az ezüstre voksolt. Nektek bejön ez a stílus?

Tündérlány vagy dögös vörös?

Rachel McAdams színésznő igazából bármit magára aggathat, akkor is imádni fogjuk. A héten két különböző stílusban mutatta meg magát új filmje premierjén - szerintetek mi áll jobban a kanadai filmcsillagnak?

Ez nem az igazi

Hosszú ujjú, fekete bőrruha fodros aljjal? Rémesen hangzik, pláne nyár közepén, Halle Berry azonban nem így gondolta, és hiába van remek formában a színésznő, ez a darab nem volt az igazi. De Britney Spears is mellélőtt, nem is kicsit: miniruhájában úgy festett, mintha egy vegasi show-ra, és nem a vörös szőnyegre készülne.

A hercegnők visszafogottan divatoznak

A jóképű Károly Fülöp újdonsült felesége, Sofia hercegnő nemcsak szép, de stílusos is: remekül kombinálja a feketét és a fehéret, hogy az összhatás ne komor, hanem friss és üde maradjon. Viktória svéd királyi hercegnő sem tudta lepipálni sógornőjét: ő inkább a nagyon visszafogott megoldások híve.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.