Sarka Kata őrülten dögös nyári ruciban pózolt

Forrás: Facebook/Sarka Kata -
Sarka Kata szexi szelfi ruha Hajdú Péter tökéletes alak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pénteki szelfivel lepte meg rajongóit Sarka Kata, aki megmutatta legújabb ruhaszerzeményét. Jól fog jönni a hőségben.

Kata régi álma teljesült azzal, hogy megszerezte az álomruhát, amit már réges-régen kinézett magának. A fotó ebben a nagy melegben életveszélyes, mert biztos, hogy a pasik vére forrni kezd a szépség tökéletes teste láttán, amire a kék ruhácska sejtelmesen rásimul.

Forrás: Facebook/Sarka Kata

„Nemrég láttam a Facebookon két nagyon jó ruhát egy reklámban! Először csak megállapítottam, hogy milyen jó, de nem foglalkoztam vele, majd ma teljesen véletlenül megláttam egy kirakatban, és azt gondoltam, hogy ez egy jel! Megvettem" – írta a fotó mellé Kata.

Conchita Wurst extrém ruhakölteményt villantotthttp://www.life.hu/trend/20150717-conchita-wurst-eurovizios-gyoztes-enekes-extrem-ruhakoltemenyt-es-formas-popsit-villantott.htmlA szakállas énekes"nő" különleges ezüstben ragyogó báli ruhában mutatta meg darázsderekát.Trend--Horváth Éva dögös dekoltázst villantotthttp://www.life.hu/trend/20150717-horvath-eva-modell-musorvezeto-dogos-szexi-dekoltazst-villantott-es-bikiniben-husolt-a-medenceben.htmlA kánikula rátelepedett Budapestre, de ez semmit sem számít, hiszen itt van nekünk a hűsítő Horváth Éva, aki megmutatta, hogyan kell sellőlányként pózolni a medencében.Trend--Különleges eljárással őrzi bőre hamvasságát Vámos Erikahttp://www.life.hu/trend/20150717-vamos-erika-musorvezeto-lazac-dnsel-kuzd-az-oregedes-es-a-narancsbor-ellen.htmlLazaccal küzd a narancsbőr ellen a TestŐr magazin műsorvezetője, sőt ezt a különleges krémet keni magára az arcától a popsijáig.TrendOrigoÍgy shoppingol Catherine Zeta-Joneshttp://www.life.hu/trend/20150717-catherine-zeta-jones-spanyolorszagban-tartott-csajos-napot.htmlA gyönyörű hollywoodi szépség megmutatta, hogyan is néz ki egy igazi csajos kiruccanás a városban.TrendOrigoSmink nélküli szelfik világsztár módra - amikor nem játszik a Photoshophttp://www.life.hu/trend/20150709-smink-nelkuli-szelfiken-a-vilagsztarok.htmlA sztárok is emberek, a szelfizést pedig legalább annyira élvezik, mint a földi halandók. Tökéletes sminkben, szuper hajjal azért, valljuk be, nem nagy kunszt önmagunk fotózása, smink nélkül, kócosan azonban annál inkább. Mutatunk is néhány sztárt, akik ezt bevállalták: következzenek a smink nélküli celebszelfik Photoshop nélkül. TrendOrigo50 évesen jobban érzi magát Elle Macpherson, mint valahahttp://www.life.hu/trend/20150717-elle-macpherson-50-evesen-jobban-erzi-magat-mint-valaha.htmlMíg a legtöbben aggodalommal figyelik az egyre szaporodó szarkalábakat és ráncokat, addig az 51 éves szupermodell elmondása szerint soha nem volt még annyira jól, mint most.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.