Elölről bomba, hátulról ronda? - Nézd meg a modell testét!

Forrás: AFP/Frazer Harrison -
modell fenék bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy fürdőruhamodell képein több okból is megakadt a szemünk.

Feltűnően gyönyörű alakja van egy Miamiban sokat foglalkoztatott fürdőruhamodellnek. Tökéletes lábak, szálkás karok, kerek cicik és ultralapos has.

Viszont ha megfordul, már nem vagyunk elégedettek a látvánnyal.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

A szőke szépség feneke olybá tűnik, mintha soha egyetlen guggolást nem csinált volna az edzőteremben. Gyönyörű, izmos lábaihoz képest meglepően izommentes a hölgy feneke.

Nem győzzük hangsúlyozni, milyen fontos a szép fenekekhez a guggolás, ehhez itt olvashatsz tippeket.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Inkább vissza is forgatjuk a csodaszép oldalára:

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Ejha! Tolvai Reni erős sminkben edzhttp://www.life.hu/trend/20150722-tolvai-reni-megasztar-gyozetes-enekesno-eros-sminkben-edzet.htmlA Megasztár győztese nagyon kirittyentette magát az edzéshez: a hatalmas kánikulában kifestett szemekkel és rúzsba olvadva mozgott.Trend--Ilyen dögös reklámot még nem láttunk! Meztelen nők puncitáskákat mutogatnak (18+)http://www.life.hu/trend/20150722-a-damnsel-taskamarka-reklamjaban-meztelen-nok-tancolnak-es-puncitaskakat-mutatnak-be.htmlA DAMNsel táskamárka új kollekciója nem mindennapi. És az sem, ahogyan reklámozzák azokat.TrendOrigoÍgy néznek ki a mindig szexi modellek Photoshop nélkül! http://www.life.hu/trend/20150722-photoshop-nelkul-pozolnak-egy-fehernemukampanyban-a-modellek.htmlEgy ruhagyártó cég úgy döntött, hogy elég a tökéletes, és túlretusált fotókból, és megmutatja a meztelen valóságot.TrendOrigoSmink nélkül a legszebb Gisele Bündchenhttp://www.life.hu/trend/20150722-gisele-bundchen-modell-smink-nelkul-a-legszebb.htmlA modell olyan bájos képet posztolt magáról, hogy azt kell mondanunk: Gisele smink nélkül, a természetben kirándulva a leggyönyörűbb.Trend--Nagypapa-külsőt villantott Pierce Brosnanhttp://www.life.hu/trend/20150722-nagypapa-kulsot-villantott-pierce-brosnan.htmlAz elmúlt 20 évben Malibun élő Pierce Brosnan új filmjének forgatása miatt látogatott vissza otthonában, Dublinba.TrendAFPLeonardo DiCapriót még sosem láttuk ilyen lepukkantnakhttp://www.life.hu/trend/20150721-leonardo-dicapriot-vilaghiru-szineszt-meg-sosem-lattuk-ilyen-lepukkantnak.htmlAz egykoron jóképű színészt és kedvesét, Kelly Rohrbachot Malibuban kapták lencsevégre. Bár ne tették volna...Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.