Ejha! Testhezálló menyasszonyi ruhában esküdött a kövér nő

Forrás: Instagram/ Lindy West -
kövér házasság sellő komment büszkeség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lindy West, aki egyszerűen csak kövér nőként emlegeti önmagát, egy testhezálló, sellő fazonú ruhában mondta ki az igent az oltárnál – és nagyon büszke erre.

„Az esküvőm tökéletes volt, és kövér voltam, mint mindig. Tökéletesen önmagam voltam, és boldog voltam” – mondta Lindy West, aki kapott hideget, meleget is a kommentelőktől, miután elkezdte kiposztolni az esküvőjén készült fotókat.

Forrás: Instagram/ Lindy West

Sokak szerint egy kövér nőnek nem is lehet esküvője, egy ilyen ruhát pláne nem húzhat fel. A lány, aki büszke magára, és a ruhájára is, csak nevet ezeken a hozzászólásokon.

"Ilyen kövéren, hogy fogott ki egy ennyire jó csajt?" Kommentcunamit indított az ártatlan fotó!http://www.life.hu/intim/20150713-kommentcunamit-inditott-az-artatlan-foto-mindenki-itelkezett.htmlEgy szokásos, vicces szelfinek készült a kép, ami valahogyan kikerült a Reddit nevű közösségi weboldalra. Amit ott a fiatal pár kapott az ismeretlen kommentelőktől – az a rosszondulatú ítélkezés mintapéldája.Intim--Kövér bikinis nőkkel kampányol a plus size bloggerhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150707-kover-bikinis-nokkel-kampanyol-a-plus-size-blogger-corissa-enneking.html„Itt vagyunk, és tiszteletet érdemlünk" – olvasható a plus size lány, Corissa Enneking blogján, aki bikinis kampányt hirdetett a kövér nők elfogadása érdekében.Ez Zsír!--„Nem áll fel, mert kövér vagy"http://www.life.hu/intim/20150706-testsulya-miatt-utasitotta-el-a-novel-a-szexet-a-tinderes-randija.htmlMichelle Thomasnak kemény szavakat vágott a fejéhez Tinderes férfipartnere: „Tetszik a gondolkodásmódod, a személyiséged, az arcod.. de mindezt nem tudom elmondani a testedről. Nem áll fel a kövér testedre!" Hogyan reagált ezután a lány?IntimThinkstockElhunyt a világ legkövérebb férfija http://www.life.hu/news/20150621-elhunyt-a-vilag-legkoverebb-ferfija-carl-thompson.htmlNéhány hete írtunk arról, hogy sokan próbálnak segíteni Carl Thompsonon, a világ legkövérebb emberén. A 33 éves férfi 413 kilót nyomott. Úgy tűnik szíve és tüdeje nem bírta tovább a hatalmas terhelést, Carl elhunyt. News--Öngyilkos lett egy 17 éves lány, mert kövérnek csúfoltákhttp://www.life.hu/news/20150618-egy-17-eves-lany-ongyilkos-lett-mert-kovernek-cikiztek.htmlA fiatal lány súlyos problémákkal küzdött, és hiába kapott orvosi segítséget, végül öngyilkos lett.News--Megúszta a börtönt, mert túl kövér a celláhozhttp://www.life.hu/news/20150616-meguszta-a-bortont-a-gazolo-mert-tul-kover-a-cellahoz.htmlEgy 30 éves brit nő furcsa kéréssel rukkolt elő a bíróságon, miután balesetet okozott.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.