Horváth Éva végtelen combokat villantott

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
strand comb kánikula Horváth Éva villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell megelégelte a kánikulát, és a strandon kötött ki, ahonnan ezúttal dekoltázsa helyett csodás lábakkal lepte meg rajongóit.

A forróságban a sztárok sorra megmutatják, mit kellene tennünk, ahhoz, hogy lehűtsük magunkat. Görög Zita medencében pancsolt, Lilu is hasonlóan tengette nemrég a napját, Gombos Edina pedig egyenesen a tengerpartról jelentkezett be. Horváth Éva a strandon szexiskedett, most pedig tökéletes lábairól készített fotót.

Forrás: Instagram/Horváth Éva
Itt a legújabb őrület! Posztolj te is szívsérót!http://www.life.hu/trend/20150723-kendall-jenner-ihlette-a-legujabb-oruletet-az-instagramon.htmlNem meglepő, hogy az új Instagram-őrületet a közösségi oldal legújabb királynője, Kendall Jenner ihlette.Trend--Meztelen nők mutatták meg, milyen az igazi amerikai szépséghttp://www.life.hu/trend/20150723-meztelen-nok-mutattak-meg-milyen-az-amerikai-szepseg.htmlEgy fotós, Carey Fruth mindenféle korú, súlyú, alakú és bőrszínű nőt válogatott össze az „Amerikai szépség” című fotósorozatához. Az eredmény pedig szuper lett.Trend--5 tipikus hiba, amit minden nő elkövet a fodrásználhttp://www.life.hu/trend/20150721-5-tipikus-hiba-amit-minden-no-elkovet-a-fodrasznal-tokeletes-hajvagas-vilagnapja.htmlMég mindig keresed a tökéletes színt, fazont, és úgy érzed, valahogy sosem lesz az igazi a frizurád? Régen voltál már igazán elégedett a tincseiddel? Egy jó haj mindig az ápoltság szimbóluma, és amennyire könnyen feldobja, olyan könnyen tönkre is teheti az összképet. A tökéletes hajvágás világnapja alkalmából a Life.hu mesterfodrásza, Vadon Zoltán segítségével összeszedtük azokat a tipikus hibákat, amiket hajlamosak vagyunk elkövetni a szalonokban. TrendOrigoVajna Timi külseje teljesen megváltozott: levágatta hosszú fürtjeithttp://www.life.hu/trend/20150723-vajna-timi-andy-vajna-felesege-levagatta-hosszu-furtjeit-es-valig-ero-hajra-valtott-zsidro-tamas.htmlRövid, vállig érő hajra váltott Andy Vajna felesége, akit egy sztárfodrász vett kezelésbe.Trend--Kulcsár Edina a szénabála tetején is bombázóhttp://www.life.hu/trend/20150722-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-a-szenabala-tetejen-is-bombazo-es-szexi.htmlUltra szexi fotón, forró kisnadrában pózolt a szépségkirálynő. Láthatóan őt nem zavarja a tikassztó forróság.Trend--Conchita Wurst extrém ruhakölteményt villantotthttp://www.life.hu/trend/20150717-conchita-wurst-eurovizios-gyoztes-enekes-extrem-ruhakoltemenyt-es-formas-popsit-villantott.htmlA szakállas énekes"nő" különleges ezüstben ragyogó báli ruhában mutatta meg darázsderekát.Trend--Lola falatnyi bikiniben napozgat Spanyolországbanhttp://www.life.hu/trend/20150716-lola-enekesno-falatnyi-bikiniben-napozgat-spanyolorszag-tengerpartjan-valenciaban.htmlAz énekesnő éppen Valencia gyönyörű tengerpartján pihen, ahonnan pikáns fotót posztolt.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.