retusálás Kim Kardashian Photoshop
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezúttal nem meztelen testével vagy egy nyakatekert pózzal sokkol bennünket Kim Kardashian. A celebnőről készült jópár futurisztikus kép, az pedig nyilvánvaló, hogy a Photoshoppal nem bántak szűkmarkúan a képszerkesztők. 

A 34 éves celebmami dereka hihetetlenül vékony, combjai pedig leginkább egy Barbie babáéra emlékeztetnek. A képek köszönőviszonyban sincsenek azzal, ahogy a világsztár a valóságban fest, hiszen ő pont azért népszerű, mert nőies és nem épp csontvékony idomokkal rendelkezik.

Fotó:John Jansheski/Hype energy

Nem is értjük, mi volt a fotózáson a koncepció, mindenesetre ITT és ITTmegnézheted, milyenek is azok a combok valójában.

Tanulj sminkelni Jennifer Lopeztől - öt dolog, amit elleshetsz tőle! http://www.life.hu/trend/20150722-tanulj-sminkelni-jennifer-lopeztol-5-dolog-amit-elleshetsz-tole-larion-oscar-trukkjei.htmlŐ minden szempontból a mai kor egyik szépségikonja: szupernőies testalkatát a férfiak imádják, a nők irigylik. Stílusa egyedi, szexi és változatos, ismeri a tökéletes frizura és a smink minden csínját-bínját. Van mit tanulni tőle – Larion Oscar el is árulja, hogy milyen sminktrükköket érdemes ellesned a ma 46 éves Jennifer Lopeztől!Trend--10 eset, amikor hátast dobtunk Jennifer Lopez stílusátólhttp://www.life.hu/trend/20150722-jennifer-lopez-stilusa-a-voros-szonyegen-szuper-szettek-a-szulinapos-sztartol.htmlHa Jennifer Lopez megjelenik a vörös szőnyegen, nem lehet nem odafigyelni rá. Ezt ő is nagyon jól tudja, és erre, amikor csak lehet, igyekszik rátenni még egy lapáttal: imádja a kihívó holmikat, az áttetsző és szemtelenül merészen felsliccelt kreációkat, mindent, amiben megmutathatja szupernőies alakját. Jennifer legalább ezerszer volt már a vörös szőnyeg királynője, de íme 10 alkalom, amikor tényleg hátast dobtunk a stílusától. TrendAFPItt a legújabb őrület! Posztolj te is szívsérót!http://www.life.hu/trend/20150723-kendall-jenner-ihlette-a-legujabb-oruletet-az-instagramon.htmlNem meglepő, hogy az új Instagram-őrületet a közösségi oldal legújabb királynője, Kendall Jenner ihlette.Trend--Ahh! Újabb bugyiszaggató fotó készült a Harry Potter sztárjáról!http://www.life.hu/trend/20150723-matthew-lewis-a-harry-potter-neville-longbottomja-ujabb-szexi-foton-pozolt.htmlKi hitte volna korábban, hogy a csúnyácska Neville Longbottom lesz a Harry Potter-filmek legszexisebb sztárja? Mégis így lett, ráadásul a színész minden nappal egyre sármosabb.Trend--5 tipikus hiba, amit minden nő elkövet a fodrásználhttp://www.life.hu/trend/20150721-5-tipikus-hiba-amit-minden-no-elkovet-a-fodrasznal-tokeletes-hajvagas-vilagnapja.htmlMég mindig keresed a tökéletes színt, fazont, és úgy érzed, valahogy sosem lesz az igazi a frizurád? Régen voltál már igazán elégedett a tincseiddel? Egy jó haj mindig az ápoltság szimbóluma, és amennyire könnyen feldobja, olyan könnyen tönkre is teheti az összképet. A tökéletes hajvágás világnapja alkalmából a Life.hu mesterfodrásza, Vadon Zoltán segítségével összeszedtük azokat a tipikus hibákat, amiket hajlamosak vagyunk elkövetni a szalonokban. TrendOrigoNee! Miley Cyrus megvált híres hónaljszőrétől!http://www.life.hu/trend/20150723-miley-cyrus-megvalt-hires-honaljszoretol.htmlA botrányhősnő váratlan dolgot tett: megvált sokat dédelgetett és több színre is festett büszkeségétől, vagyis a hónaljszőrétől.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.