Mariah Carey gardróbja láttán padlót fogtunk!

Forrás: AFP/Jason Merritt -
Mariah Carey cipő gardrób
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő fotót osztott meg a minap az énekeső a hivatalos Instagram oldalán. A látottak alapján leesett az állunk.

Melyik nő ne vágyna egy olyan szobára, ahol szebbnél szebb cipők sorakoznak a polcokon. Mariah Carey otthonában ez az álom valósággá vált, hiszen az énekesnőnek egy külön helyisége van a házban csak a cipőinek.

Mariah Carey gardróbjában leshettek bele a rajongói Forrás: Instagram/Mariah Carey

A fotó mellé csak ennyit írt ; "A kedvenc szobám a házban".

Forrás: AFP/Jason Merritt
Tanulj sminkelni Jennifer Lopeztől - öt dolog, amit elleshetsz tőle! http://www.life.hu/trend/20150722-tanulj-sminkelni-jennifer-lopeztol-5-dolog-amit-elleshetsz-tole-larion-oscar-trukkjei.htmlŐ minden szempontból a mai kor egyik szépségikonja: szupernőies testalkatát a férfiak imádják, a nők irigylik. Stílusa egyedi, szexi és változatos, ismeri a tökéletes frizura és a smink minden csínját-bínját. Van mit tanulni tőle – Larion Oscar el is árulja, hogy milyen sminktrükköket érdemes ellesned a ma 46 éves Jennifer Lopeztől!Trend--Barbie-combokat photoshoppoltak Kim Kardashiannakhttp://www.life.hu/trend/20150724-kim-kardashian-legujabb-fotoit-ismet-nagyon-reusaltak.htmlEzúttal nem meztelen testével vagy egy nyakatekert pózzal sokkol bennünket Kim Kardashian. A celebnőről készült jópár futurisztikus kép, az pedig nyilvánvaló, hogy a Photoshoppal nem bántak szűkmarkúan a képszerkesztők. Trend--Kate Hudson a fűben fetreng - méghozzá egy milliós estélyibenhttp://www.life.hu/trend/20150724-kate-hudson-a-fuben-fetreng-leonardo-dicaprio-partijan.htmlA világsztár egy Julien Macdonald-tervezte álomszép estélyiben vett részt Leonardo DiCaprio jótékonysági gáláján, a buli végén azonban már a fűben fotózta magát és a csodaruhát a színésznő. TrendOrigoA színésznő lábujjai nem bírták a strapát: sokkoló fotó!http://www.life.hu/trend/20150724-nina-dobrev-szinesznonek-fajt-a-laba-leonardo-dicaprio-partijan.htmlHiába éli a fél életét tűsarkakon, Nina Dobrev lábujjai, mondhatni, kikészültek Leonardo DiCaprio jótékonysági partiján. Trend--Vajna Timi külseje teljesen megváltozott: levágatta hosszú fürtjeithttp://www.life.hu/trend/20150723-vajna-timi-andy-vajna-felesege-levagatta-hosszu-furtjeit-es-valig-ero-hajra-valtott-zsidro-tamas.htmlRövid, vállig érő hajra váltott Andy Vajna felesége, akit egy sztárfodrász vett kezelésbe.Trend--10 eset, amikor hátast dobtunk Jennifer Lopez stílusátólhttp://www.life.hu/trend/20150722-jennifer-lopez-stilusa-a-voros-szonyegen-szuper-szettek-a-szulinapos-sztartol.htmlHa Jennifer Lopez megjelenik a vörös szőnyegen, nem lehet nem odafigyelni rá. Ezt ő is nagyon jól tudja, és erre, amikor csak lehet, igyekszik rátenni még egy lapáttal: imádja a kihívó holmikat, az áttetsző és szemtelenül merészen felsliccelt kreációkat, mindent, amiben megmutathatja szupernőies alakját. Jennifer legalább ezerszer volt már a vörös szőnyeg királynője, de íme 10 alkalom, amikor tényleg hátast dobtunk a stílusától. TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.