Így néz ki Király Linda smink nélkül - Fotó!

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
fotó Király Linda szelfi smink énekesnő make-up
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő egy make-up mentes szelfivel köszöntötte a napot - a rajongói nagy örömére. 

Király Linda nem sűrűn oszt meg magáról képeket, főleg nem smink nélkülieket. Legutóbb viszont kivételt tett, és egy magáról készült fotóval örvendeztette meg a rajongóit.

A kép láttán bizton állíthatjuk: az énekesnő smink nélkül is nagyon szép! Linda, ahogy korábban írtuk, még mindig küzd súlyos pajzsmirigybetegségével, amit már két és fél évvel ezelőtt diagnosztizáltak nála, azonban a gyógyulás még várat magára.

Király Linda smink nélkül szelfizik a rajongóknak (egy leheletnyi szempillaspirállal) Forrás: Instagram/lindakiraly

Sminkben készített smink nélküli fotót Tóth Gabi:

Legutóbb teljesen összezavarta a rajongókat Instagram-oldalán Tóth Gabi.
A bájos énekesnő "Sminktelenül" című képét kicsit nehéz volt értelmezni, hiszen szemmel láthatóan volt rajta némi szemhéjtus és szempillaspirál is. Nem csoda, hogy a követőket is totál összekavarta. Nézd meg a fotót!
5 kérdés a szépségről: Szandihttp://www.life.hu/trend/20150713-5-kerdes-a-szepsegrol-szandi-enekesno.html3 gyerek édesanyjaként fantasztikus formában van, és a róla készült legfrissebb képeket elnézve senki meg nem mondaná, hogy jövőre lesz 40 éves. Alakját a fiatal lányok is megirigyelhetnék, a bőre pedig csodaszép. A Life.hu sorozatában Szandi mesél szépségtitkairól. Trend--Bugyi nélkül, dominaruhában ünnepelt Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/trend/20150727-jennifer-lopez-bugyi-nelkul-dominaruhaban-unnepelte-46-szuletesnapjat.htmlAz énekesnő valószínűleg azt hitte, hogy brutálisan dögös lesz a 46. születésnapjára választott ruhában – pedig nevetségesen festett.Trend--Villantós ruhában szurkol a Barátok közt dögös színésznőjehttp://www.life.hu/trend/20150726-kiss-ramona-a-hungaroringen-szurkol.htmlKiss Ramóna aztán tudja, hogy kell a férfi szurkolók figyelmét elterelni a versenyautókról. TrendOrigoKirály Viktorék már a babát tervezgetik?http://www.life.hu/csalad/20150515-kiraly-viktor-enekes-es-es-baratnoje-bea-mar-a-gyerekszobanak-is-talaltak-helyet-kozos-lakasukban.htmlMeglepő vallomást tett Király Viktor, aki elárulta: mivel már 31 éves, lassan szeretne belevágni a családalapításba. Család--"Hamm, bekapta" - Megízlelték Horváth Éva egyik legnagyobb kincséthttp://www.life.hu/sztarok/20150727-horvath-eva-modell-musorvezeto-hajat-megdezsmalta-egy-kecske.htmlHiába, aki istállóba jár, az extrém kalandok áldozatává válhat, így járt a modell is, akit előszeretettel nyalogattak a kecskék.TV + Sztárok--Sarka Kata kikapott Hajdú Pétertőlhttp://www.life.hu/sztarok/20150727-sarka-kata-kikapott-elete-elso-teniszmeccsen-ferjetol-hajdu-petertol.htmlKata újabb kihívás elé nézett, ám férje tudása kifogott rajta: egyelőre nem sikerült túlszárnyalnia Pétert. De, ami késik, nem múlik.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.