Káromkodós pólókat adnak az ázsiai gyerekekre

Forrás: Imgur -
káromkodás póló gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre több ázsiai gyerek pólóján virítanak udvariatlan kifejezések, mert a szülők nem értik, mit jelentenek. 

Szexet pénzért, túl részeg vagyok a b***hoz, b*** meg és fizess - ilyen és ehhez hasonló feliratok díszítik azokat a felsőket, melyekbe gyerekeiket öltöztetik az ázsiai szülők, akik nem tudnak angolul. Egyre több ilyen fotó kering az interneten.

Forrás: Imgur

Természetesen sokan támadják őket, de sajnos több üzletben még az ott dolgozók sem tudják, hogy mit jelentenek a feliratok, ezért figyelmeztetni sem tudják a gyanútlan szülőket.

Forrás: Imgur

A kínai fogyasztóvédelmi törvény értelmében bárki visszaviheti az üzletbe a vulgáris ruhadarabokat.

Smink nélkül, kiskutyájával napozik a Barátok közt szépsége - fotó!http://www.life.hu/trend/20150728-nyari-dia-mar-bronzbarnara-sult.htmlNyári Dia nyaralni ment, de egyelőre a jó idő még nem érkezett meg hozzá. Trend--Villantós ruhában szurkol a Barátok közt dögös színésznőjehttp://www.life.hu/trend/20150726-kiss-ramona-a-hungaroringen-szurkol.htmlKiss Ramóna aztán tudja, hogy kell a férfi szurkolók figyelmét elterelni a versenyautókról. TrendOrigo56 évesen is bomba nő Jamie Lee Curtis - Dekoltázzsal bizonyíthttp://www.life.hu/trend/20150713-jamie-lee-curtis-dekoltazzsal-hodit.htmlHihetetlenül dögösen jelent meg egy rendezvényen Jamie Lee Curtis. Tátva maradt mindenki szája. TrendNorthfotoMicsoda kebelcsoda! Baukó Éva behajolthttp://www.life.hu/trend/20150707-bauko-eva-dekoltazsa.htmlBaukó Éva tudja, hogy csináljon a harmincnyolc fokból negyvenet. Trend--Ez a magyar tetkó tartja most lázban New Yorkothttp://www.life.hu/trend/20150706-ez-a-magyar-tetko-tartja-most-lazban-new-yorkot.htmlEgy hazai rockabilly-fesztiválon készült a fotó, amiért az egész internet rajong. Trend--Ajajaj! Testes magyar előadóművész öltötte magára Britney Spears harisnyaruhájáthttp://www.life.hu/trend/20150708-snowflake-magyar-enekesno-britney-ruhajaban.htmlEgy hazai énekesnő, Snowflake a fejébe vette, hogy a világ legnagyobb popsztárja lesz. Ennek érdekében fel is kapott egy csinos harisnyaruhát, és klipet is forgatott. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.