Őrület, hogy néz ki Istenes Bence - Fotó!

frizura haj extrém Istenes Bence fodrász RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Furcsa frizurával pózolt az RTL Klub műsorvezetője, akit fodrásza vett kezelésbe, az eredmény pedig egy extrém séró lett.

Istenes Bence nemrég szexi, boxos izmokat villantott, most azonban furcsa, égig ágaskodó hajával sokkolt. Remélhetőleg nem a végeredmény látható a fotón, hanem csak egy részeredmény, és Bence normál frizkóval távozott a fodrásztól.

Istenes Bence Forrás: Facebook/Istenes Bence
A legszebb nyári smink zöld szemhezhttp://www.life.hu/trend/20150727-sminktrukkok-a-legszebb-nyari-smink-zold-szemhez.htmlOlyan mázlid van, hogy a zöld szeműek táborába tartozol? Ezt a különleges szemszínt vétek nem kiemelni, ezért jobb, ha megtanulod az összes sminktrükköt, amik még élénkebbé teszik a tekintetedet - fogadd meg Larion Oscar sminkmester tanácsait!TrendThinkstockGyönyörű menyasszony volt Madonna utódjahttp://www.life.hu/trend/20150731-guy-ritchie-es-jacqui-ainsley-megtartottak-az-eskuvojuket.htmlMegtartotta esküvőjét Madonna exférje, Guy Ritchie és Jacqui Ainsley. A csütörtöki ceremóniáról már egy képet is posztoltak.Trend--Ágyban lőtt dögös szelfit Ireland Baldwinhttp://www.life.hu/trend/20150731-ireland-baldwin-agyban-lott-dogod-szelfit.htmlAlec Baldwin és Kim Basinger 19 éves lányáról egyre szexibb képeket látunk mostanában. Ezúttal az ágyban fekve fotózta magát a modell.Trend--Lara Stone felül, Kate Moss alul - Így esett egymásnak a két szupermodellhttp://www.life.hu/trend/20150730-lara-stone-es-kate-moss-egymasnak-esett-a-balenciaga-divatkampanyaban.htmlÜtősre sikeredett a két szépség legújabb kampánya a Balenciaga számára.Trend--Ejha! Bódi Sylvi szexi sellőlánnyá változotthttp://www.life.hu/trend/20150729-bodi-sylvi-modell-szexi-sellolannya-valtozott-es-dogos-dekoltazst-villantott-a-maldiv-szigeteken.htmlA modell ismét megmutatta kreatív, játékos oldalát, és a megszokott fehér homokos, pálmafás álomfotót egy dögös sellődekoltázzsal spékelte meg.TrendFotó: Zsigmond László/Life.huÚjra régi fényében tündököl Liptai Claudiahttp://www.life.hu/trend/20150729-liptai-claudia-a-tv2-az-50-millios-jatszma-musorvezetoje-megmutatta-dogos-munkaruhajat.htmlA TV2 műsorvezetője bombaformában állt munkába, hiszen új kihívás elé néz a csatornánál.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.