igénytelen haj hónaljszőr Lewis Hamilton fodrász fonat Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hónaljpamacsot és elbénázott fonatokat villantott a Forma-1-es pilóta.

Jól is sikerülhetett volna Lewis Hamilton újdonsült frizurája, ha egy kicsit gondosabban jár el fodrásza a fonatokkal.

Forrás: Instagram/Lewis Hamilton

Nekünk így inkább igénytelennek tűnik az összhatás, amelyet csak még inkább fokoz a bozontosra hagyott hónaljszőr, ami kivillant a fotó készültekor. Nem baj, Lewis, a szelfizés művészetét meg lehet tanulni - a Life.hu mutatott is már pár hasznos ötletet ITT.

Lewis Hamilton: "Istennek szüksége volt egy angyalra, és Jules Bianchit választotta"http://www.life.hu/csalad/20150721-lewis-hamilton-istennek-szuksege-volt-egy-angyalra-es-jules-bianchit-valasztotta-mikozben.htmlLewis Hamilton Forma-1-es versenyző tündéri fotót posztolt újszülött unokahúgáról és egyúttal megemlékezett barátjáról, Jules Bianchiról is.CsaládOrigoÚjabb sztárpár születőben - El sem hinnéd, kivel randizik Lewis Hamiltonhttp://www.life.hu/intim/20150726-rihanna-es-lewis-hamilton-egy-par.htmlNicole Scherzinger után a hírek szerint Rihanna szívét dobogtatja a sármos pilóta, Lewis Hamilton. IntimOrigoLewis Hamilton és Kendall Jenner luxusjachton élvezkedtekhttp://www.life.hu/intim/20150528-lewis-hamilton-es-kendall-jenner-luxusjachton-elvezkedtek.htmlA Forma 1-es pilóta, aki manapság sok nővel szereti körbevenni magát, Kendall Jennerrel partizott egy luxusjachton.Intim--Igazi úriember! Lewis Hamilton 28 milliót adományozott magyar gyerekeknekhttp://www.life.hu/news/20150725-lewis-hamilton-28-milliot-adomanyozott-magyar-gyerekeknek.htmlEgy budapesti jótékonysági liciten járt Lewis Hamilton, de nem csak díszvendégként. News--Erzsébet királynő tanította az illő viselkedésre Lewis Hamiltonthttp://www.life.hu/sztarok/20150629-erzsebet-kiralyno-etikettre-es-illo-viselkedesre-tanitotta-lewis-hamilton-forma-1-es-autoversenyzot.htmlA brit autóversenyző első kézből kapott egy kis leckét etikettből: maga a királynő magyarázta el neki, hogy illik viselkedni az asztalnál!TV + Sztárok--Hű, de kínos! Lewis Hamiltont kidobták Wimbledonbólhttp://www.life.hu/sztarok/20150713-lewis-hamilton-forma1es-pilota-nem-tud-oltozkodni-csufos-kudarcot-vallott-a-wimbledoni-tenisztorna.htmlHamilton nem tartotta be a dress code-ot a wimbledoni tenisztorna döntőjén, ezért hazazavarták a rendezők.TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.