A magyar celebek is imádják a fesztiválokat - a legmenőbb szettek az utóbbi évekből

fashion week fesztivál öltözködés Sziget2015
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyakunkon az idei Sziget Fesztivál, ahol biztosan ezúttal is számíthatunk a magyar sztárok jelenlétére is. Lássuk, milyen fesztiválszetteket választottak kedvenc celebjeink az utóbbi években!

Tornacipő, rojtos holmik, apró farmersort, ütős smink - ezek mindig minden nagy buliban beválnak. Bódi Sylvi, Zimány Linda, Iszak Eszti mindig tudja, miben érdemes hódítani, de vannak még mások is, akik értik a csíziót!

/1508/A_mag20158416647
Túlélőcsomag fesztiválra - 5+1 dolog, ami mindig legyen náladhttp://www.life.hu/trend/20150729-tulelocsomag-fesztivalra-ezek-a-dolgok-mindig-legyenek-nalad.htmlMég közel sincs vége a fesztiválszezonnak, sőt! Azt mindenki tudja, hogy pénztárca, papírok és zsepi nélkül ne induljon útnak, no de mi az a többi női holmi, aminek mindig érdemes ott lennie a túlélőcsomagban? Megmutatjuk!TrendThinkstockFesztiválra megyek, mit vegyek fel? Megmutatjuk!http://www.life.hu/trend/20150630-trendi-csinos-fesztivalszettek-2015-nyarara.htmlA fesztiválokon mindenki próbál egy kicsit lazább, extrémebb, szexibb lenni, mint a mindennapokban, hiszen ilyenkor sokkal többet megengedhetünk magunknak, mint az irodába. Mutatjuk is az idei fesztiválszezon kötelező kellékeit!TrendThinkstockVillámgyors fesztiválmanikűr - ezért odáig leszel!http://www.life.hu/trend/20150706-manikur-nyarra-csodas-fesztivalmanikur.htmlHa nyár, akkor a strandolás és fagyizás mellett ami még beugrik, az a fesztiválozás. Ilyenkor sorra rendezik a jobbnál jobb zenés, szabadtéri bulikat. Ma ennek apropóján egy nagyon vidám, színes, de roppant könnyen és gyorsan elkészíthető manikűrt mutatok meg!TrendOrigoDögösen buliznak a világsztárok a Glastonbury Fesztiválonhttp://www.life.hu/trend/20150628-dogosen-buliznak-a-vilagsztarok-a-glastonbury-fesztivalon.htmlA vörös szőnyegen kevés lazaságot engednek meg maguknak a hírességek, a fesztiválokon azonban ők is lelazulnak kicsit. Vasárnap van a Glastonbury Fesztivál utolsó napja - lássuk, ki hogyan bulizott!TrendOrigoFarmersort és maxiruha - fesztiválozz világsztár módra!http://www.life.hu/trend/20140701-fesztivalszezon-igy-oltozz-fel-ha-fesztivalra-mesz-lesd-el-alessandra-ambrosio-kendall-jenner.htmlJúlius elején itthon is beindul a fesztiválszezon, a világsztárok azonban már kibulizták magukat a Coachella és a Glastonbury koncertjei alatt. Ha tanácstalan vagy, mit viselj a VOLT-on, vagy a Balaton Soundon, lesd el a hírességek trükkjeit - ők így rakják össze a fesztiválszetteket. Trend--Készítsd el a tökéletes fesztiválsminket - 10 dolog, ami kell a túléléshezhttp://www.life.hu/trend/20150708-keszitsd-el-a-tokeletes-fesztivalsminket-10-dolog-ami-kell-a-tuleleshez.htmlNyakig benne vagyunk a fesztiválszezonban, és ha már tudod, miben indulj bulizni, a következő dolog, amire időt kell szánnod, az a smink. Larion Oscar sminkmester elárulta, mire is lesz szükség a tökéletes fesztiválsmink elkészítéséhez. TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.