Alexander Skarsgardot női ruhában kapták lencsevégre

Forrás: AFP/Kevin Winter -
női ruha Alexander Skarsgard San Francisco
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Botrányos megjelenés: a világhírű Alexander Skarsgard női ruhában lépett a vörös szönyegre egy san fransisco-i eseményen.

A napokban mindenkit sokkolt a svéd színész, amikor új filmjének, a The Diary of a Teenage Girlnek San Franciscó-i premierjére nőként érkezett. Alexander csillogó arany estélyiben, szőke parókában és magassarkúban lépett a vörös szőnyegre. Megjelenésével az 1970-es éveket idézte, ami nem meglepő, hiszen ebben az időszakban játszódik a Phoebe Gloeckner 2002-es regényén alapuló alkotás. A teljes fotósorozatot ITT nézheted meg!

Forrás: AFP/Kevin Winter
Elképesztő stílusbaki: hogy néz már ki Katie Holmes?http://www.life.hu/trend/20150805-elkepeszto-stilusbaki-hogy-nez-mar-ki-katie-holmes-piros-mintas-leggingsben-tusarkuban-hatizsakkal.htmlKatie Holmes - a szerény, mindig csinos és elegáns színésznő, aki már-már szürke egérként tűnik fel egy-egy eseményen, ezúttal nem bízta a véletlenre: elképesztő outfitjének hála minden szempár rászegeződött. Trend--Borzalmasan fest Jennifer Lopez: smink nélkül és zsíros hajjal vonult New York utcáinhttp://www.life.hu/trend/20150723-borzalmasan-fest-jennifer-lopez-smink-nelkul-es-zsiros-hajjal-vonult-new-york-utcain.htmlA mindig tökéletes, szuperszexi JLo ezúttal igencsak elhanyagoltan sétálgatott a Nagy Alma utcáin.Trend--Bugyik és melltartók között pózol Dobó Kata - szuperszexi fotóhttp://www.life.hu/trend/20150723-bugyik-es-melltartok-kozott-pozol-dobo-kata-szuperszexi-foto-egy-reklamkampany-reszekent.htmlDobó Kata nekivetkőzött a nagy hőségben. És milyen jól tette! Szuperszexi képek születtek. Trend--Bugyik és melltartók között pózol Dobó Kata - szuperszexi fotóhttp://www.life.hu/trend/20150723-bugyik-es-melltartok-kozott-pozol-dobo-kata-szuperszexi-foto-egy-reklamkampany-reszekent.htmlDobó Kata nekivetkőzött a nagy hőségben. És milyen jól tette! Szuperszexi képek születtek. Trend--Még soha nem volt ennyire dögös teste Heidi Klumnak - Fotókhttp://www.life.hu/trend/20150721-meg-soha-nem-volt-ennyire-dogos-teste-heidi-klumnak.htmlHeidi Klum szupermodell testére jó ránézni. TrendOrigoBréking! Lindsay Lohan újra dögös - Fotóhttp://www.life.hu/trend/20150717-lindsay-lohan-ujra-dogos-fotot-posztolt-az-instagramjara.htmlLindsay Lohan neve az utóbbi időben nem csodás külseje, brilliáns elméje vagy remek színészi teljesítménye kapcsán került előtérbe. Mostanáig.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.