Hihetetlen átalakulás! Még egy elképesztő videó a smink erejéről

parti lila extrém fesztivál smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Számtalanszor mutattuk már be, mennyire megváltoztathatja arcunkat egy jó smink. Most egy újabb döbbenetes videót találtunk arról, mekkora hatással bírhat a festék. 

A tévében és a magazinok címlapján csak tökéletes arcbőrű nőket látni, ez viszont ne tévesszen meg senkit sem. Egy tökéletes sminkkel ugyanis minden hiba elfedhető!

A kisfilmben jól látszik, hogyan kell az arcbőrt és a szemhéjakat a világosabb, valamint sötétebb festékekkel árnyalni, és meddig kell rúzsozni a szánkat, hogy nagyobbnak látszódjanak ajkaink.

Kulcsár Edina Baywatch-lánynak öltözött - szuperszexi fotóhttp://www.life.hu/trend/20150805-kulcsar-edina-baywatch-lanynak-oltozott.htmlKulcsár Edina Baywatch-lánynak öltözött, így pózolt egy vitorláshajón.TrendFotó: Zsigmond László/Life.huElképesztő stílusbaki: hogy néz már ki Katie Holmes?http://www.life.hu/trend/20150805-elkepeszto-stilusbaki-hogy-nez-mar-ki-katie-holmes-piros-mintas-leggingsben-tusarkuban-hatizsakkal.htmlKatie Holmes - a szerény, mindig csinos és elegáns színésznő, aki már-már szürke egérként tűnik fel egy-egy eseményen, ezúttal nem bízta a véletlenre: elképesztő outfitjének hála minden szempár rászegeződött. Trend--Egyre riasztóbb Mickey Rourke külseje - Fotó!http://www.life.hu/trend/20150804-mickey-rourke-szinesz-ismet-kulsejevel-sokkolt-az-amerikai-utcakon-ezuttal-nagymamanak-oltozott.htmlA színész nemrég Beverly Hills utcáin keltett hatalmas feltűnést külsejével. Ő aztán tudja, hogyan kell festenie egy extrém kinézetű sztárnak.Trend--Öltözz a BuddyGuide-hoz a Szigeten - szuper szettek csajoknakhttp://www.life.hu/trend/20150731-oltozz-a-buddyguide-hoz-a-szigeten-szuper-szettek-csajoknak.htmlImádod a fehéret és a magentát, és szeretnél te lenni a legstílusosabb a Szigeten a BuddyGuide mellett? Öltözz kedvencedhez - íme, 3 szett, ami biztosan inspirál majd!TrendThinkstockEjha! Ennyire szexinek még soha nem láttuk Rihannáthttp://www.life.hu/trend/20150804-rihanna-karibi-tancoslanynak-oltozott-barbadoson.htmlAz énekesnő szülőhazájában, Barbadoson az egyik legjelentősebb esemény a Kadooment napi parádé, ahol minden évben karneváli cuccban, szinte meztelenül partizik a sztár.Trend--5 dolog, amit tudnod kell a napozásrólhttp://www.life.hu/trend/20150721-napozas-nap-naptej-tippek.htmlA hatalmas kánikulában a lehető legjobb dolog lenne, ha fejvesztve elmerülhetnénk a vízben és naphosszat süttethetnénk a hasunkat anélkül, hogy folyamatosan innánk vagy bíbelődnénk a testünk kenegetésével - nem figyelve a bőrünk és egészségünk védelmére. Mégis van öt dolog, amit érdemes tudni a napozásról!TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.