Ő lehet az első plus size modell a csontsovány angyalok között

Forrás: Instagram/ Denise Bidot -
modell megtiszteltetés magabiztosság Victorias Secret úttörő plus size
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legtökéletesebb alakú modellekről híres divatcég tényleg készen áll a plus size modellekre? Ez a lány szívesen vállalkozna, hogy megmutassa duci testét a Victoria’s Secret kifutóján.

Denise Bidot lassan már igazi úttörőnek számít, nemrég ugyanis a narancsbőr, a pluszkilók és a striák szeretetére szólította fel a nőket, és közben meg is mutatta magát fürdőruhában. Korábban pedig, a 2014-es New York-i divathéten, ő lett az első plus size modell, aki egy nem plus size divatmárka kifutóján szerepelt.

Forrás: Instagram/ Denise Bidot

Denise most nyilatkozatban fejtette ki, hogy a duci Victoria’s Secret angyalok sorában is szívesen lenne első. „Hihetetlen megtiszteltetés lenne, ha én lehetnék az első. Szerintem nagyon menő lenne már egy nem csontsovány, de formás, magabiztos nőt látni a kifutón. Úgy érzem, ez már nincs is olyan messze” – nyilatkozta.

De mit gondolnak erről maguk az angyalok?

A fehérneműmárka két új angyala, Elsa Hosk és Jac Jagaciak szerint hamarosan ellepik a VS kifutóját a dús idomokkal megáldott modellek. Vajon tudnak már valamit, amit mi nem? Olvasd el a Life.hu cikkét!
Forrás: Instagram/ Denise Bidot

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.