Gigi Hadid stílusikon lett - Heti stílusmustra

Gigi Hadid Kate Mara Sarah Jessica Parker mustra stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nálunk 40 fok van, ám Los Angelesben a sztárok már az őszre gyúrnak. A hetet stílusfronton leginkább szuper frizurák, dekoltázsok és a tökéletes Gigi Hadid fűszerezte meg - következzen a Life.hu heti stílusmustrája!

Őszre barack? Miért ne?

A héten több sztár is a hamvas barackszínnel kísérletezett. Mamie Gummer szettje kicsit elsőáldozósra sikeredett, Greta Gerwig azonban szerencsére egy sokkal extrább megoldást választott.

Kontúrból sosem elég!

Tény, hogy az erős kontúrozással nagyon óvatosan kell bánni, de ha valaki jól csinálja, akkor miért ne? Gemma Arterton és Sarah Jessica Parker pedig ebben is vérprofik, érdemes tanulni tőlük!

Szuper frizurák

Ilyen az, amikor mesterien eltalálják a színt, a fazont, a stílust. A két hollywoodi Kate pedig jól tudja, mitől döglik a légy: Kate Mara szuperrövid frizurája szexi és kényelmes viselet, Kate Bosworth pedig bemutatta, hogy a lófarok abszolút kortalan, pláne vörös rúzzsal!

Mutass valamit!

A héten a dekoltázsvillantás sem maradt el, erről pedig Chrissy Teigen és Mariah Carey gondoskodott. No igen, ilyenek azok a nőies idomok!

Az új ikon

Kétség sem férhet ahhoz, hogy Gigi Hadid személyében új divatikon született. A fiatal modell mindig tudja, mit mivel párosítson, és akinek a farmer farmerrel kombinálása is ilyen jól megy, az előtt nincs is lehetetlen!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.