kinézet Kimi Räikkönen változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki ne emlékezne az egykor hihetetlenül sármos Forma 1-es pilótára, Kimi Raikönnenre? Sajnos már ő sem a régi. 

Ma már megmutattuk nektek, mennyire lepukkant az Alkonyat egykori szívtiprója, Robert Pattinson, most azonban Kimi Raikönnenről találtunk egy olyan paparazzi fotót, melyen alig lehet ráismerni. Az egykori Forma 1-es pilótát nyaralás közben kapták lencsevégre - bár ne tették volna! Mi azért igyekszünk rá régi fényében tündökölve emlékezni!

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com

Kim Kardashian cickói ismét felöltötték a latexethttp://www.life.hu/trend/20150809-kim-kardashian-fekete-latexbe-oltoztette-cickoit.htmlPontosan nem értjük, miért öltözött vámpírnak a valóságshow-sztár és nővére, Kourtney Kardashian, ám ez a lényegen mit sem változtat.Trend--Smink nélkül szinte felismerhetetlen Szabó Zsófihttp://www.life.hu/trend/20150809-szabo-zsofi-szineszno-musorvezeto-szinte-felismerhetetlen-a-rola-keszult-kepen.htmlA gyönyörű színésznő smink nélkül és sugárzó boldogsággal az arcán pózolt a lovardában. Mi azonban alig ismertünk rá. TrendOrigoAlig lehet felismerni Anna Kurnyikováthttp://www.life.hu/trend/20150808-anna-kurnyikova-teniszezono-enrique-iglesias-enekessel-vacsorazott.htmlRég hallottunk már a teniszcsillag és párja, Enrique Iglesias felől, most azonban lencsevégre kapták őket, amint épp vacsorázni igyekeztek.Trend--Mindenkit túlragyogott Sarah Jessica Parkerhttp://www.life.hu/trend/20150808-sarah-jessica-parker-mindenkit-tulragyogott-a-broadway-egyik-premierjen.htmlJó néhány évet letagadhatna a Szex és New York sztárja, annyira jól néz ki!Trend--Jennifer Aniston esete a fehérrel - istenien áll neki!http://www.life.hu/trend/20150807-jennifer-aniston-ferjhez-ment-vajon-milyen-ruhat-viselt-az-eskuvojen.htmlOly sok évnyi várakozás után eljött végre a pillanat: másodszor is oltár elé állt Jennifer Aniston. Már tűkön ülve várjuk, hogy láthassuk A RUHÁRÓL készült fotókat, addig is nézzétek meg, hogy áll a színésznőnek a fehér az életben és a filmvásznon. No, és persze megmutatjuk azt is, mi miben adtuk volna őt férjhez!TrendAFPHírességek testrészeiből rakták össze a tökéletes nőt és férfithttp://www.life.hu/trend/20150808-hiressegek-testreszeibol-raktak-ossze-a-tokeletes-not-es-ferfit.htmlKétezer brit megkérdezésével, hírességek testrészeiből csinálták meg azt az ideális nőt és férfit, aki a strandon a legdögösebb lenne.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.