Íme, a bizonyíték: Cserpes Laura smink nélkül is gyönyörű

szelfi Cserpes Laura énekesnő make-up
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Make-up mentes képpel örvendeztette meg a rajongóit a népszerű énekesnő.

Cserpes Laura rendszeresen enged betekintést a hétköznapjaiba, és naponta posztol magáról fotókat a hivatalos rajongói oldalára. A legutóbb például egy sejtelmes, szerelmes képpel rukkolt elő, amelyen egy ismeretlen férfival látható. Az énekesnő most egy smink nélküli szelfivel köszöntötte a napot, amelynek láttán bizton állíthatjuk: az énekesnő így is nagyon szép!

Cserpes Laura make-up nélkül pózol Forrás: Instagram/cserpeslaura
Natúr smink fesztiválra? Csak azt ne! Kísérletezz kövekkel, színekkel, extra holmikkal!http://www.life.hu/trend/20150806-natur-smink-fesztivalra-csak-azt-ne-kiserletezz-kovekkel-szinekkel-extra-holmikkal.htmlAzt már biztosan tudod, hogyan készül a tökéletes fesztiválsmink, most azonban Larion Oscartól azt is megtanulhatod, milyen extra kellékeket használhatsz még a tökéletes bulisminkhez. TrendThinkstockViaszbabává sminkelte magát az énekesnő - Micsoda baki!http://www.life.hu/trend/20150809-nicki-minaj-viaszbabaszeru-arcot-sminkelt-maganak.htmlNicki Minaj nem éppen kifinomult stílusérzékéről híres, az énekesnő általában mindent kitesz, amit csak lehet. Most azonban nem pőre öltözékén, hanem viaszbabaszerű sminkjén rökönyödtünk meg. Trend--Döbbenetes átalakulás! Teljesen lepukkant az Alkonyat egykori szívtiprójahttp://www.life.hu/trend/20150809-robert-pattinson-teljesen-lepukkant-az-alkonyat-szivtiproja-mar-nem-szexi.htmlSzomorú nap a mai: kiderült ugyanis, hogy a szexi Robert Pattinson már a múlté. Trend--Még soha nem láttál ennyire menő esküvői táncot – Videó!http://www.life.hu/trend/20150808-meg-soha-nem-lattal-ennyire-meno-eskuvoi-tancot.htmlA hagyományos lassúzás mellett jó pár éve divatba jöttek a rendhagyó, kreatív esküvői táncok, amelyekkel az ifjú pár meglepi a vendégeket. Ennek egy kiváló példáját láthatjátok most!TrendOrigoJennifer Aniston esete a fehérrel - istenien áll neki!http://www.life.hu/trend/20150807-jennifer-aniston-ferjhez-ment-vajon-milyen-ruhat-viselt-az-eskuvojen.htmlOly sok évnyi várakozás után eljött végre a pillanat: másodszor is oltár elé állt Jennifer Aniston. Már tűkön ülve várjuk, hogy láthassuk A RUHÁRÓL készült fotókat, addig is nézzétek meg, hogy áll a színésznőnek a fehér az életben és a filmvásznon. No, és persze megmutatjuk azt is, mi miben adtuk volna őt férjhez!TrendAFPÍgy fest fürdőruhában a nővé vált Bruce Jennerhttp://www.life.hu/trend/20150810-a-nove-valt-bruce-jenner-furdoruhaban-mutatta-meg-magat.htmlBruce Jenner, aki ma már Caitlynként él, újabb nagy lépést tett a felszabadulás útján – fürdőruhában is megmutatta új testét a nagyvilágnak.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.