Tóth Gabi mell X-Faktor szexi mentor dekoltázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő köldökig kivágott ingben szelfizett, mindezt megspékelve egy erotikus pillantással és csücsörítéssel.

Tóth Gabi, aki nemrég dögös fesztiválszerkóban nyomult, most ingre váltott, de így sem tudta bájait elrejteni. A szexi, kigombolt felső éppen annyit mutat az énekesnő bájaiból, ami beindítja a rajongók fantáziáját. „melfie" írta valaki a szelfit kicsit átköltve és milyen igaza van!

Tóth Gabi Forrás: Facebook/Tóth Gabi
Sminkelj úgy, mint Cara Delevigne!http://www.life.hu/trend/20150810-cara-delevigne-modell-23-eves-lett-larion-oscar-segit-hogyan-keszitsd-el-a-sminkjet.htmlCara Delevigne jött, látott és győzött: seperc alatt vette be a divatvilágot. A szupermodell - akiről nemrég kiderült, hogy egész tehetséges színésznő is - ma ünnepli 23. születésnapját, ez alkalomból megkértük Larion Oscar sminkmestert, mutassa meg nekünk, mi Cara állandóan makulátlan sminkjének titka. Érdemes tanulni tőle!Trend--Öt jellegzetes fesztiválarc, akik a bulikban borzolják a kedélyekethttp://www.life.hu/trend/20150811-ot-jellegzetes-arc-akikkel-barmelyik-buliban-talalkozhatsz-a-sziget-fesztivalon-extrem-orult-hippi.htmlÖsszeszedtük azokat a jellegzetes alaptípusokat, akik nem hiányozhatnak a Sziget Fesztiválról, és megjelenésükkel egészen biztosan magukra vonzák a tekinteteket.TrendFotó: Zsigmond László/Life.huBar Refaeli kimaxolta a lánybúcsú fogalmáthttp://www.life.hu/trend/20150811-bar-refaeli-modell-lanybucsujat-a-maldiv-szigeteken-tartotta-baratnoivel.htmlPezsgő, barátnők, trendi bikinik és mindez a mesés Maldív-szigeteken - a 29 éves fehérneműmodell nem aprózta el leányévei búcsúztatását. Íme, egy kis ízelítő Bar Refaeli lánybúcsújából.TrendOrigoSmink nélkül is sugárzik Szabó Zsófi: Az új szerelem jót teszhttp://www.life.hu/trend/20150811-szabo-zsofi-szineszno-smink-nelkul-elvezi-az-eletet-es-igy-is-gyonyoru.htmlMostanában alig lehet felismerni a színésznőt, aki előszeretettel mutatkozik természetes valójában.Trend--Istenes Bence nagyon furcsán fest - Mi lelte?http://www.life.hu/trend/20150810-istenes-bence-az-rtl-klub-musorvezetoje-borzalmas-frizuraval-pozolt-alomnyaralasan-korfun.htmlAz RTL Klub jóképű műsorvezetőjének égnek állt a haja, de a frizurabakit szexi mellkasának megvillantásával kompenzálta.TrendFotó: Zsigmond László/Life.huÍgy fest fürdőruhában a nővé vált Bruce Jennerhttp://www.life.hu/trend/20150810-a-nove-valt-bruce-jenner-furdoruhaban-mutatta-meg-magat.htmlBruce Jenner, aki ma már Caitlynként él, újabb nagy lépést tett a felszabadulás útján – fürdőruhában is megmutatta új testét a nagyvilágnak.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.