Brutálisan dögös Beyoncé - mindenét kipakolta, de jól áll neki

Forrás: Instagram / Beyoncé -
mell szexi felső ruha Beyoncé énekesnő fekete Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt már többször bebizonyította Beyoncé, hogy brutálisan dögös. Hogy azokat is meggyőzze, akik ezt eddig nem hitték el, szuperszexi fotót posztolt közösségi oldalára. 

A csinos, mellhangsúlyos kis feketéből csodás keblei is kikukucskálnak. Az összképet Beyoncé nedves haja teszi tökéletessé. A hamarosan harmincnegyedik születésnapját ünneplő, Grammy-díjas amerikai R&B énekesnő, dalszerző, producer, színésznő, táncos és modell dögösebb, mint valaha!

Forrás: Instagram / Beyoncé

Korábban ellepték az internetet az énekesnő retusálatlan fotói, amelyet az egész világ döbbenten nézett. Talán éppen ezért lehet, hogy ő és férje, Jay Z úgy döntöttek, második gyereküket béranya fogja kihordani? Talán félti az énekesnő csodás alakját? És akkor most dögös vagy nem? Szerintünk az!

Alexander Skarsgardot női ruhában kapták lencsevégrehttp://www.life.hu/trend/20150805-alexander-skarsgardot-noi-ruhaban-kaptak-lencsevegre-a-voros-szonyegen-san-franciscoban.htmlBotrányos megjelenés: a világhírű Alexander Skarsgard női ruhában lépett a vörös szönyegre egy san fransisco-i eseményen.Trend--Kulcsár Edina Baywatch-lánynak öltözött - szuperszexi fotóhttp://www.life.hu/trend/20150805-kulcsar-edina-baywatch-lanynak-oltozott.htmlKulcsár Edina Baywatch-lánynak öltözött, így pózolt egy vitorláshajón.TrendFotó: Zsigmond László/Life.huElképesztő stílusbaki: hogy néz már ki Katie Holmes?http://www.life.hu/trend/20150805-elkepeszto-stilusbaki-hogy-nez-mar-ki-katie-holmes-piros-mintas-leggingsben-tusarkuban-hatizsakkal.htmlKatie Holmes - a szerény, mindig csinos és elegáns színésznő, aki már-már szürke egérként tűnik fel egy-egy eseményen, ezúttal nem bízta a véletlenre: elképesztő outfitjének hála minden szempár rászegeződött. Trend--Borzalmasan fest Jennifer Lopez: smink nélkül és zsíros hajjal vonult New York utcáinhttp://www.life.hu/trend/20150723-borzalmasan-fest-jennifer-lopez-smink-nelkul-es-zsiros-hajjal-vonult-new-york-utcain.htmlA mindig tökéletes, szuperszexi JLo ezúttal igencsak elhanyagoltan sétálgatott a Nagy Alma utcáin.Trend--Ilyen dögös reklámot még nem láttunk! Meztelen nők puncitáskákat mutogatnak (18+)http://www.life.hu/trend/20150722-a-damnsel-taskamarka-reklamjaban-meztelen-nok-tancolnak-es-puncitaskakat-mutatnak-be.htmlA DAMNsel táskamárka új kollekciója nem mindennapi. És az sem, ahogyan reklámozzák azokat.TrendOrigoZimány Linda is beszállt az Il Bacio de Stile aukcióbahttp://www.life.hu/trend/20150721-zimany-linda-is-beszallt-az-il-baco-aukcioba.htmlJúlius végén zár be Gattyán György luxusáruháza, az Andrássy úti az Il Bacio Di Stile. Az utolsó napokban a méregdrága termékeket árverésen lehet megszerezni, jóval az eredeti ár alatt. Zimány Lindának is felcsillant a szeme egy táska láttán…TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.