A melle vagy a lába dögösebb Gigi Hadidnak?

Forrás: Instagram/ Gigi Hadid -
Gigi Hadid szexi csalódás dekoltázs feladvány villantás láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell soha nem okoz csalódást – legújabb fotóján is szuperszexi.

Gigi Hadid melleit már elég jól ismerjük, sőt igazából szinte már mindent láttunk, amit csak ki lehet villantani egy modellnek. De a híresség Instagramra posztolt fotója most nagy feladvány elé állít minket: vajon a mellei, vagy a lábai dögösebbek?

Forrás: Instagram/ Gigi Hadid
Brutálisan dögös Beyoncé - mindenét kipakolta, de jól áll nekihttp://www.life.hu/trend/20150814-brutalisan-dogos-beyonce-enekesno-a-mellhangsulyos-felsoben-mindenet-kipakolta.htmlAzt már többször bebizonyította Beyoncé, hogy brutálisan dögös. Hogy azokat is meggyőzze, akik ezt eddig nem hitték el, szuperszexi fotót posztolt közösségi oldalára. TrendOrigoRá sem ismerni Tóth Andira - Túlzásba viszi a pózolásthttp://www.life.hu/trend/20150814-toth-andi-az-rtl-klub-xfaktor-musoranak-gyoztes-enekesnoje-szexin-bepucsitott.htmlFormás fenekét villantotta meg az X-Faktor-győztes énekesnő, mindezt pedig egy csücsörítéssel is megspékelte. Hiába, neki még a műnősködés is jól áll.TrendOrigoNonfiguratív, csontos, teljes testes, és a kedvencünk, a mesehős - Íme a Sziget legmenőbb tetkóihttp://www.life.hu/trend/20150813-ilyen-tetovalasok-vannak-az-embereken-a-szigeten.htmlA szigetelőknek az idén különös szerencséjük van: igazi kánikulában fesztiválozhatnak. A rendkívüli hőségben lekerültek a pólók, és előbukkantak a legrejtettebb tetoválások is. Bemutatunk néhány szupermenő példányt. TrendFotó: Zsigmond László/Life.huNormális? Napi 40 pirulát szed LeAnn Rimeshttp://www.life.hu/trend/20150813-leann-rimes-enekesno-napi-40-pirulat-szed.htmlTe képes lennél napi 40 bogyót bevenni azért, hogy gyönyörű legyél? LeAnn Rimes megteszi!TrendOrigoIszak Eszti új frizurára váltotthttp://www.life.hu/trend/20150813-iszak-eszti-musorvezeto-uj-fesztival-frizurara-valtott-es-bekreppeltette-a-hajat.htmlNagyon jól áll a bekreppelt haj a műsorvezetőnek, akinek ezúttal nem csodás alakjában, hanem hajkoronájában gyönyörködhetünk.Trend--Ennél előnytelenebb képet még nem láttál Beyoncéról - Fotó!http://www.life.hu/trend/20150813-beyonce-szornyen-fest-a-vouge-cimlapjan-foto.htmlSzétretusált arc, igénytelen frizura és rossz beállítás. Így lehetne röviden jellemezni az énekesnő legújabb képeit.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.