fashion week Olivia Palermo mustra stílus Heidi Klum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imádjuk a szabadon hagyott vállakat, a különleges megoldásokat, de a karmokkal nem tudunk megbékélni. Heidi Klum azonban igen, sőt mi több, egész héten ilyenekkel ékeskedett - a Life.hu heti stílusmustrájában meg is mutatjuk őket!

Emily, te csodás!

A nemrég felfedezett szuperdögös színésznő nem csak azokon a fotókon álomszép, ahol tökéletes testét nem takarja túl sok ruha. A héten két filmpremieren is részt vett Emily Ratajkowski, és meg kellett állapítanunk: eszméletlenül jól áll neki a ragyogó kék és a tengerzöld is!

Vállak szabadon

Újra hódítanak azok a felsőrészek, amik láttatni engedik a vállakat. Imádjuk ezt a nőies trendet, de nem csak mi: Hailee Steinfeld tetőtől talpig Miu Miuban mutatta meg kiváló stílusérzékét, az élénk táskáért külön pluszpont jár. Olivia Palermo pedig ezúttal lapos talpú cipőben és farmerben pózolt, ami tőle viszonylag szokatlan, a színek és a fazonok összjátéka azonban ismét maga volt a tökély.

Valami extra mindig kell

Öltönyre hajazó rövid jumpsuit - ha nem látnánk Nina Dobrev szettjét, szinte fel sem fognánk, miről is van szó. A színésznő mesterien választott outfitet a héten - ez a szett a csillogással és minden apró részletével hihetetlenül egyedi. Teyonah Parris szettje majdnem tökéletes volt, mindössze annyi gondunk van vele, hogy a fényes anyagú sárga nadrág kissé erősíti a combokat.

Heidi és az ő karmai

Reméljük, a modell kinyaralta magát, mert az utóbbi hetekben sorra járta végig a legmenőbb európai strandokat. Most 2 szettben is megmutatta bomba testét, de a karmain nehezen tesszük túl magunkat. Vajon Heidi ebben hogyhogy nem a természetességre esküszik?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.