Rá sem ismerni Tóth Andira - Túlzásba viszi a pózolást

győztes X-Faktor szexi pucsítás fenék énekesnő Tóth Andi RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Formás fenekét villantotta meg az X-Faktor-győztes énekesnő, mindezt pedig egy csücsörítéssel is megspékelte. Hiába, neki még a műnősködés is jól áll.

Tóth Andi gyakran posztol csajos fotókat közösségi oldalán. Sőt, nyaralása szerelmes pillanatait is napról napra nyomon követhettük. Az énekesnő most újabb dögös fotóval rukkolt elő, és fenékbedobással lepte meg rajongóit.

Forrás: Facebook/Tóth Andi
Nonfiguratív, csontos, teljes testes, és a kedvencünk, a mesehős - Íme a Sziget legmenőbb tetkóihttp://www.life.hu/trend/20150813-ilyen-tetovalasok-vannak-az-embereken-a-szigeten.htmlA szigetelőknek az idén különös szerencséjük van: igazi kánikulában fesztiválozhatnak. A rendkívüli hőségben lekerültek a pólók, és előbukkantak a legrejtettebb tetoválások is. Bemutatunk néhány szupermenő példányt. TrendFotó: Zsigmond László/Life.huA hónap színe: a tengerzöldhttp://www.life.hu/trend/20150811-divat-es-trend-a-honap-szine-a-tengerzold.htmlMég javában tombol a nyár, és bár nagyon csábítóak az őszi színek is, de lesz még időd arra, hogy közülük válogass. Augusztusban egy különlegesen szép színre esett a választásunk: a tengerzöld kicsit kékes, kicsit zöldes, kicsit türkizes, és már csak egyetlen kiegészítő is nagyon feldobja a mindennapokat. Mi imádjuk, és reméljük, ti is fogjátok - meg is mutatjuk, mivel kombináljátok a hónap színét!TrendThinkstockKiss Daniella szexi életmentő lennehttp://www.life.hu/trend/20150812-kiss-daniella-a-magyarorszag-szepe-valasztas-gyoztese-szexi-eletmento-lenne.htmlA Magyarország szépe szépségkirálynő választás győztese nagyon jól mutatott mentőövvel a medence szélén, őt látva sok pasi biztos szívesen fulladozna.Trend--Tóth Gabi dekoltázsa kiszúrta a szemünkethttp://www.life.hu/trend/20150812-toth-gabi-enekesno-az-xfaktor-egykori-mentora-koldokig-kivagott-ingben-szelfizett.htmlAz énekesnő köldökig kivágott ingben szelfizett, mindezt megspékelve egy erotikus pillantással és csücsörítéssel.Trend--Magyar divattervező ruháját választotta a hollywoodi sztárhttp://www.life.hu/trend/20150812-napsvgar-magyar-divattervezo-ruhajaban-jelent-meg-dolly-wells-szineszno-egy-filmpremieren.htmlÚjabb híresség választott magyar tervezésű ruhát: ezúttal Dolly Wells jelent meg egy Los Angeles-i premieren az egyik legkeresettebb magyar divattervező, Napsugár von Bittera darabjában.Trend--Öt jellegzetes fesztiválarc, akik a bulikban borzolják a kedélyekethttp://www.life.hu/trend/20150811-ot-jellegzetes-arc-akikkel-barmelyik-buliban-talalkozhatsz-a-sziget-fesztivalon-extrem-orult-hippi.htmlÖsszeszedtük azokat a jellegzetes alaptípusokat, akik nem hiányozhatnak a Sziget Fesztiválról, és megjelenésükkel egészen biztosan magukra vonzák a tekinteteket.TrendFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.