Smink nélkül szelfizett Kim Kardashian - Fotó!

Forrás: AFP/Rick Diamond -
kép szelfi kim kardashian smink make-up sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Terhes pocakkal, igencsak merész dekoltázzsal és make-up nélkül szelfizett a 34 éves sztár.

Újabb fotóval lepte meg a rajongóit Kim Kardashian, aki a Twitter-oldalán mutatta meg magát egykilónyi smink nélkül. A sztár szinte alig felismerhető, egy hétköznapi anyuka képét mutatja. Többet pózolhatna így a kamerák előtt, mert szerintünk sokkal előnyösebben fest így! Kim egyébként második gyermekével terhes, amit a saját valóságshowjában jelentett be a nyilvánosságnak.

Új külsővel jelent meg Lupita Nyong'o - Mindenkit elvarázsolt!http://www.life.hu/trend/20150816-lupita-nyong-o-uj-kulseje-lenyugozte-a-rajongokat-es-a-fotosokat-egyarant.htmlAz Oscar-díjas színésznő teljesen új külsővel lepte meg a nyilvánosságot, amikor megjelent a D23 Expo szombati rendezvényén.Trend--Állati pasik a Szigeten, coolság a köbönhttp://www.life.hu/trend/20150816-allati-pasik-a-szigeten-coolsag-a-kobon-kepek.htmlNézegess dögös, állati pasikat! Ők hódítanak a Szigeten!Trend--Monokinire vetkőzött Bencsik Tamarahttp://www.life.hu/trend/20150815-monokinire-vetkozott-bencsik-tamara-a-tv2-megasztarjanak-enekesnoje.htmlA minap dögös dekoltázsával örvendeztette meg követőit Bencsik Tamara, most azonban ennél is tovább ment. Meg is mutatjuk. TrendOrigoKylie Jenner bikinis fotókkal pipálja le Kim Kardashiant http://www.life.hu/trend/20150815-kylie-jenner-szexi-bikinis-fotoi-felkerultek-a-kozossegi-oldalra.htmlKim Kardashian a második gyermekét várja, így jobb dolga is van annál, mint hogy bikinis képekkel lepje el a világhálót. A családi szelfiátlagot azonban húga, Kylie Jenner igencsak emeli fürdőruhás képeivel. TrendOrigoNonfiguratív, csontos, teljes testes, és a kedvencünk, a mesehős - Íme a Sziget legmenőbb tetkóihttp://www.life.hu/trend/20150813-ilyen-tetovalasok-vannak-az-embereken-a-szigeten.htmlA szigetelőknek az idén különös szerencséjük van: igazi kánikulában fesztiválozhatnak. A rendkívüli hőségben lekerültek a pólók, és előbukkantak a legrejtettebb tetoválások is. Bemutatunk néhány szupermenő példányt. TrendFotó: Zsigmond László/Life.huMonokinire vetkőzött Bencsik Tamarahttp://www.life.hu/trend/20150815-monokinire-vetkozott-bencsik-tamara-a-tv2-megasztarjanak-enekesnoje.htmlA minap dögös dekoltázsával örvendeztette meg követőit Bencsik Tamara, most azonban ennél is tovább ment. Meg is mutatjuk. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.