Kócos és szexi? Rosie Huntington-Whiteley erre esküszik

modell frizura haj Rosie Huntington-Whiteley kócos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aki szép, az rendezetlen frizurával is szép. Rosie Huntington-Whiteley legalábbis biztosan az.

Míg mi, földi halandók órákon át tudnánk igazgatni a hajunkat reggel, hogy végre-valahára tökéletesen álljon, addig Rosie Huntington-Whiteley jön, lát, és kócosan fényképezi magát, hogy aztán még a milliók által követett Instagram-oldalára is közzétegye.

Forrás: Instagram/Rosie Huntington-Whiteley

Hiába, Jason Statham csajának még ez is jól áll!

Hajszárító nélkül készül a legszexisebb nyári frizura

Te sem rajongsz azért, hogy a forró nyári napokon - amikor még egy laza sminkeléstől is leizzad az ember - a hajszárítóval is hosszú perceket tölts el? Felejtsd el a nyári hajszárítást, mutatunk egy jobb megoldástITT!

Így változott a menyasszonyi frizuratrend 60 év alatthttp://www.life.hu/trend/20150804-igy-valtozott-a-menyasszonyi-frizuratrend-az-elmult-60-ev-alatt.htmlAhogy múlnak az évek, úgy változik a világ és vele a divat is. Egy azonban örök: minden menyasszony ragyogni szeretne életének legfontosabb napján.TrendOrigoNagy Adrinak pinkre festették a hajáthttp://www.life.hu/trend/20150812-nagy-adrit-a-tv2-joban-rosszban-szinesznoje-pink-tincsekkel-hoditott-a-sziget-fesztivalon.html A Jóban Rosszban színésznője nem mindennapi frizurával látogatott ki a Sziget Fesztiválra. Trend--100 év frizuratrendje 1 percbenhttp://www.life.hu/trend/20150602-100-ev-frizuratrendje-1-percben.htmlAz 1910-es évektől a 2010-es évekig veszi sorra a videó az aktuális frizuratrendeket.TrendOrigoRövidre vágatta haját Tóth Gabi - Igazi kaméleonhttp://www.life.hu/trend/20150804-rovidre-vagatta-hajat-toth-gabi.htmlFodrásznál járt Tóth Gabi, majd az eredményt azon nyomban meg is mutatta az Instagramon követőinek. Fotó: Margitay Klára/Life.humiddleon21641443Trend--Viszlát, szexistennő-frizura! Scarlett Johansson anyukásra vágatta a hajáthttp://www.life.hu/trend/20140730-scarlett-johansson-terhes-szineszno-levagatta-a-hajat-rovidre.htmlÚgy látszik, Scarlett Johanssont is utolérte az "anyuka leszek, hát levágatom a hajamat" gondolat. A színésznő idén egyszer már levágatta a haját és úgy tűnik, nem áll meg: még rövidebb frizurára váltott. Hol vannak már azok a hirtelenszőke Monroe-loknik?Trend--Őrület! Új trend terjed: a hajszövéshttp://www.life.hu/trend/20150731-hajba-szonek-mintakat-uj-divat.htmlAzt hiszed, még a hajfonás a divat? Tévedsz! Hódíts hajszövéssel a nyári fesztiválokon, de csak, ha nagyon bevállalós vagy. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.