Berki Krisztián (exsportvezető) Hódi Pamela nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Forró nyári napokon különösen oda kell figyelni szervezetünkre, testünkre és a bőrünkre. Egy rosszul megválasztott naptej, helytelen étkezés vagy a kevés folyadékbevitel miatt a családi nyaralás rémálomba fordulhat át. Hódi Pamela imádja a nyarat, a napfényt és a strandolást - nyár végén kelt útra a csodálatos Maldív-szigetekre. Nemrég elárulta, hogyan is készült fel az utazásra.

„Fényvédelem. Imádom a nyarat és a napot. Szívesen pancsolunk Natival, de bőrünkre fokozottan odafigyelünk. Mielőtt napra indulunk, már előtte hangsúlyosabban odafigyelek az arc- és bőrápolásra. A természetes alapú krémeket részesítem előnyben, ügyelek arra, hogy parabén- és kőolajszármazék-mentes termékeket használjak. Odafigyelek az UV-B-sugárzásra, fontosnak tartom, hogy a nappali krémem is tartalmazzon egy 15-ös faktorú napvédőt. Natit 50 faktoros krémmel kenem be, én átlagos faktorú krémeket használok napozáshoz a szép, bronzos hatás miatt. Az erős napsugarak ellen megfelelő ruházattal, kalappal és minőségi napszemüveggel védem magunkat, ugyebár a strandszezon közepén senkinek sem hiányzik egy kis napszúrás."

Forrás: Hódi Pamela

Pamela a következőkre esküszik:

1. Bőrápolás

„Nincs kisimult bőr napi nyolc óra alvás nélkül, ezért igyekszem minél többet pihenéssel tölteni. Időt kell szánni a napi rendszeres és alapos radírozásra, és a napszaknak megfelelő krémek használatára.”

2. Étkezés

„Nyáron könnyű ételeket fogyasztok, ügyelek arra, hogy csak egészséges tápanyagokat vigyek be a szervezetembe, és kerülöm a kalóriadús ételeket. Chipset, cukros üdítőket, fehér lisztből készült ételeket nem vásárolok. Nyáron különösen figyelni kell arra, hogy ne terheljük túl a szervezetünket, hiszen teli hassal nyílt vízbe menni kimondottan veszélyes. Egy étkezésemet kiváltom egy csokis turmixitallal, de ha nassolni szeretnék, akkor is nyugodtan készítek egyet, hiszen glutén- és cukormentes, jobb, mintha megennék egy csokipudingot. Az étrendemet főleg a fehér húsok, teljes értékű gabonák, zöldségek és gyümölcsök teszik ki.”

3. Testmozgás

„Jelenleg a kislányom tart karban, folyamatosan vigyázok rá, és szaladgálok utána. Lépcsőn rengeteget lépkedünk, ez kitűnő testedzés. Ősszel bölcsődébe megy, így lesz időm lejárni az edzőterembe.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.