Szexi bikinis testét villantotta meg Pordán Petra

Forrás: Facebook/Music Fm -
Music Fm napozás szexi Pordán Petra baleset test bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Music FM műsorvezetője a hűvös időre való tekintettel úgy döntött, felforrósítja a hangulatot, és megmutatja bájait.

Pordán Petra tavasszal a SportKlub Helló, Angyalok! című műsorának forgatásán súlyosan megsérült. A csatorna „angyala" akkor magát okolta, amiért izomrostszakadást szenvedett. Ám úgy tűnik, a nyár végére újra topformába került a műsorvezető, és ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy szexi bikinis fotón pózolt.

Forrás: Facebook/Music Fm
Ünnepi manikűr a hosszú hétvégére - percek alatt elkészül!http://www.life.hu/trend/20150817-manikur-es-koromlakkozas-unnepi-kormok-a-hosszu-hetvegere.htmlHa unod a klasszikus nyári színeket, és szívesen készítenél egy különleges manikűrt, akkor a következő lakkozást imádni fogod! Trend--Szexi képeken a Trónok harca hősnőjehttp://www.life.hu/trend/20150818-natalie-dormer-a-tronok-harca-sztarjarol-szexi-kepek-keszultek-egy-magazinba.htmlA nagy sikerű sorozat egyik legdögösebb színésznőjét, Natalie Dormert vetkőztette le néhány kép erejéig egy amerikai magazin.TrendOrigoCserpes Laura ebben a szettben vészelte át a brutális vihart: Fotó!http://www.life.hu/trend/20150818-cserpes-laura-ebben-a-szettben-veszelte-at-a-brutalis-vihart-foto.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, özönvíz csapott le az országra tegnap délután, amit persze a celebek sem úsztak meg. Tegnap még Dukai Regináért aggódtunk, Cserpes Laura azonban megnyugtatott minket, hogy ő bizony biztonságban volt az ítéletidő alatt.TrendOrigoMi történhetett Tolvai Reni szájával? - Fotó!http://www.life.hu/trend/20150816-tolvai-reni-vagany-sminkben-es-szaggatott-ruhaban-sokkolja-a-rajongoit.htmlKissé megijedtünk az énekesnő legújabb fotója miatt, amit nemrég töltött fel a hivatalos rajongói oldalára. Reni egy igen "szaggatott" szerelésben és nem mindennapi sminkben látható.TrendFotó: Zsigmond László/Life.huMegműttette melleit Ariel Winter, a Modern család 17 éves sztárja http://www.life.hu/trend/20150815-ariel-winter-a-modern-csalad-sztarja-17-eves-sztarja-megmuttette-melleit.htmlA sorozatszínésznő a többséggel ellentétben nem megnagyobbíttam hanem kisebbíttette a kebleit. Állítja: kényelmetlenül érezte magát G-s kosárméretével. TrendAFPNagy Adri frizurája mindent visz!http://www.life.hu/trend/20150815-nagy-adri-enekesno-a-joban-rosszban-sztarja-szuper-frizurat-villantott.htmlKinek kell az unalomig elcsépelt virágos hajpánt és társai, ha olyan frizurát is készíhetünk, mint Nagy Adri? Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.