Egyik napról a másikra nagyon megváltozott Várkonyi Andrea frizurája

Forrás: TV2 -
Várkonyi Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 szépséges híradósa, Várkonyi Andrea egyik napról a másikra "megnövesztette a haját".

Bochkor Gábor párja, Várkonyi Andrea múlt héten még vállig érő fürtökkel vezette a Tények című műsort, a hétfői adásban azonban már olyan hosszú haja volt, hogy bele sem fért egészben a képernyőbe. Ráadásul úgy tűnik, ki is világosíttatta egy kicsit a színét.

Forrás: TV2
Várkonyi Andrea Forrás: TV2

Itt láthatod Várkonyi Andrea vadiúj, szexi szőke tincseit egy videóban:

Szerinted melyik áll neki jobban?

Frappáns videóval vágott vissza Heidi Klum Donald Trumpnakhttp://www.life.hu/trend/20150818-vicces-videoval-vagott-vissza-a-politikusnak-heidi-klum.htmlAz ingatlanmágnás azt nyilatkozta a The New York Times-nak, hogy a modell már nem igazán számít 10 pontos nőnek a szemében. A sztár igen viccesen reagálta le ezt a kijelentést.Trend--Újra kifutón a Down-szindrómás modell, Madeline Stuart http://www.life.hu/trend/20150818-madeline-stuart-down-szindromas-ausztral-modell-a-new-yorki-divatheten-lep-ismet-kifutora.htmlA 18 éves, down-szindrómás lány minden vágya az volt, hogy modell legyen. Korábban egy fitnesz-ruházat modelljeként tűnt fel, ezúttal pedig a New York-i divathéten lép kifutóra. TrendOrigoDögös, bőrhatású szerelésben pózolt Szabó Zsófihttp://www.life.hu/trend/20150818-szabo-zsofi-szineszno-dogos-fekete-borhatasu-testhet-simulos-ruhaban-pozolt.htmlA színésznő a hűvös időben szexi fekete szerkóban pózolt kis kedvencével.Trend--Így készült a nyaralásra Hódi Pamelahttp://www.life.hu/trend/20150818-hodi-pamela-berki-krisztian-kislanyanak-anyukaja-igy-keszult-a-nyaralasra.htmlForró nyári napokon különösen oda kell figyelni szervezetünkre, testünkre és a bőrünkre. Egy rosszul megválasztott naptej, helytelen étkezés vagy a kevés folyadékbevitel miatt a családi nyaralás rémálomba fordulhat át. Hódi Pamela imádja a nyarat, a napfényt és a strandolást - nyár végén kelt útra a csodálatos Maldív-szigetekre.Nemrég elárulta, hogyan is készült fel az utazásra.TrendOrigoVoksán Virág szája mintha még nagyobb lennehttp://www.life.hu/trend/20150818-voksan-virag-playmate-szaja-lassan-nagyobb-mint-az-arca.htmlA playmate legújabb szelfijén úgy látszik, mintha a korábbinál is dúsabbak lennének ajkai. Trend--Új külsővel jelent meg Lupita Nyong'o - Mindenkit elvarázsolt!http://www.life.hu/trend/20150816-lupita-nyong-o-uj-kulseje-lenyugozte-a-rajongokat-es-a-fotosokat-egyarant.htmlAz Oscar-díjas színésznő teljesen új külsővel lepte meg a nyilvánosságot, amikor megjelent a D23 Expo szombati rendezvényén.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.