Jennifer Hudsont megkopasztották

Forrás: Instagram / Jennifer Hudson -
fashion week frizura kopasz haj Jennifer Hudson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Hudson megvált nőies fürtjeitől. Nincs szüksége hajra - állítja. 

Jennifer Instagram oldalán mutatta meg új frizuráját, ami nem egy puccos fodrásszalon mesterfodrászainak keze munkáját dícséri. A frizurát ő maga készítette el - otthon egy hajnyíró géppel esett neki fürtjeinek.

Kinek van szüksége hajra, ha az arcoddal hódítasz?

- nyilatkozta a Vouge.com-nak.

Jennifer Hudson, Vouge, haj, kopasz, rövid Forrás: Instagram / Jennifer Hudson

Jennifer Kate Hudson 34 éves, Oscar-díjas és Golden Globe-díjas amerikai énekesnő és egyben színésznő és modell is. 2004-ben az American Idol tehetségkutató versenyen tűnt fel, ahol 7. helyezést ért el. 2006-ban debütált a Dreamgirls című filmben, Golden Globe-bal, Oscar-díjjal és BAFTA-díjjal is jutalmazták az alakítását. 2008-ban megjelent debütáló albuma, amivel Grammy-díjat nyert. Ugyanebben az évben szerepelt a nagy sikerű Szex és New York változatában, ahol Louise szerepét játszotta.

Ejha! Nézd meg, milyen dögös lett David Hasselhoff 22 éves lányahttp://www.life.hu/trend/20150820-ejha-nezd-meg-milyen-dogos-lett-david-hasselhoff-22-eves-lanya.htmlA nemrégiben 63. születésnapját ünneplő sztár, David Hasselhoff 22 éves lánya dögösebb, mint gondoltad volna.Trend--Brutáldögös dekoltázst villantott Kiss Ramónahttp://www.life.hu/trend/20150820-brutaldogos-dekoltazst-villantott-kiss-ramona-a-grease-musical-fotozasan.htmlJön a Grease musical Vastag Csabával és Kiss Ramónával. Érdemes lesz megnézni!TrendOrigoKulcsár Edina Baywatch-lánynak öltözött - szuperszexi fotóhttp://www.life.hu/trend/20150805-kulcsar-edina-baywatch-lanynak-oltozott.htmlKulcsár Edina Baywatch-lánynak öltözött, így pózolt egy vitorláshajón.TrendFotó: Zsigmond László/Life.huIlyen dögös reklámot még nem láttunk! Meztelen nők puncitáskákat mutogatnak (18+)http://www.life.hu/trend/20150722-a-damnsel-taskamarka-reklamjaban-meztelen-nok-tancolnak-es-puncitaskakat-mutatnak-be.htmlA DAMNsel táskamárka új kollekciója nem mindennapi. És az sem, ahogyan reklámozzák azokat.TrendOrigoNagypapa-külsőt villantott Pierce Brosnanhttp://www.life.hu/trend/20150722-nagypapa-kulsot-villantott-pierce-brosnan.htmlAz elmúlt 20 évben Malibun élő Pierce Brosnan új filmjének forgatása miatt látogatott vissza otthonában, Dublinba.TrendAFPÍgy fest Kapócs Zsóka smink nélkül - Szuperszexi fotóhttp://www.life.hu/trend/20150721-igy-fest-kapocs-zsoka-smink-nelkul.htmlA smink nélküli világsztárok mellett immár hazai celebjeink is előszeretettel mutatják meg: igenis, festék nélkül is csodaszépek. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.