Nahát! Egy valóban jó kép Miley Cyrus-ról

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Evga Ehkk10 -
Miley Cyrus szexi túra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A botrányhősnő Miley Cyrus melleit már csukott szemmel is felismernénk, most azonban olyan képet mutatunk, amin semmin sokkoló nincs. Lehet, hogy éppen ezért gondoljunk úgy: végre egy olyan kép Miley-ról, amin valóban jól néz ki. 

Kifejezetten csinos azon a képen az egykori Hannah Montana, aki túrázni, edzeni és kikapcsolódni indult Los Angeles elhagyatottabb vidékére. Győződj meg róla te magad is, hogy végre sikerült egy olyan fotót lőni róla, amin kifejezetten jól néz ki az énekesnő.

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Evga Ehkk10

Jennifer Hudsont megkopasztottákhttp://www.life.hu/trend/20150820-jennifer-hudsont-megkopasztottak-kopaszra-vagatta-a-hajat.htmlJennifer Hudson megvált nőies fürtjeitől. Nincs szüksége hajra - állítja. TrendOrigoEjha! Nézd meg, milyen dögös lett David Hasselhoff 22 éves lányahttp://www.life.hu/trend/20150820-ejha-nezd-meg-milyen-dogos-lett-david-hasselhoff-22-eves-lanya.htmlA nemrégiben 63. születésnapját ünneplő sztár, David Hasselhoff 22 éves lánya dögösebb, mint gondoltad volna.Trend--Döbbenetes! Ellopták az arcképét és pólóra nyomtatták http://www.life.hu/trend/20150814-elloptak-az-arcat-es-polora-nyomtattak-pert-nyert-a-fiatal-fodrasz-melanie-armsden-akinek-arckepet.htmlMelanie Armsden, a 28 éves fodrász kisebb sokkot kapott, amikor egyik vedége átküldött neki egy fotót egy pólóról. A csatolmányt megnyitva ugyanis rájött: ő maga, illetve saját arcképe szerepel az áruházlánc által forgalmazott felsőkön. TrendOrigoElképesztő stílusbaki: hogy néz már ki Katie Holmes?http://www.life.hu/trend/20150805-elkepeszto-stilusbaki-hogy-nez-mar-ki-katie-holmes-piros-mintas-leggingsben-tusarkuban-hatizsakkal.htmlKatie Holmes - a szerény, mindig csinos és elegáns színésznő, aki már-már szürke egérként tűnik fel egy-egy eseményen, ezúttal nem bízta a véletlenre: elképesztő outfitjének hála minden szempár rászegeződött. Trend--Nagypapa-külsőt villantott Pierce Brosnanhttp://www.life.hu/trend/20150722-nagypapa-kulsot-villantott-pierce-brosnan.htmlAz elmúlt 20 évben Malibun élő Pierce Brosnan új filmjének forgatása miatt látogatott vissza otthonában, Dublinba.TrendAFPMég soha nem volt ennyire dögös teste Heidi Klumnak - Fotókhttp://www.life.hu/trend/20150721-meg-soha-nem-volt-ennyire-dogos-teste-heidi-klumnak.htmlHeidi Klum szupermodell testére jó ránézni. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.