Csipke és szőrme: Kimi Raikkönen kedvese hófehér miniben tündököl - Fotó!

Forma-1 Kimi Räikkönen Minttu Virtanen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ugyan tele van a Forma-1 dögösebbnél dögösebb nőkkel, Minttu Virtanen azonban magasan veri a mezőnyt. Kimi Raikkönen gyermekének anyja ugyanis álomszép. Mindig.

Egy mini csipkealsó, és egy óriás szőrmemellény takarja a testét, de így is álomszép a Ferrari sztárjának kedvese. Minttu gyakran oszt meg szexi fotókat Instagram oldalán, és szerencsére most is így tett:

Forrás: Instagram/minttuvirtanenofficia
Tartós legyen és ragyogó - fedezd fel a szemhéjkrémek világát!http://www.life.hu/trend/20150818-szemhejkrem-kisokos-larion-oscar-tippjei.htmlEgyre népszerűbbek a szemhéjporok helyett a krémek, hiszen praktikusabbak, kényelmesebbek és nagyon könnyű dolgozni velük. Larion Oscar sminkmester elárulta, ő miért kedveli őket annyira. TrendThinkstockTóth Gabi igazi kaméleon - Rövid hajú, de nagyon csajos arcát mutatjahttp://www.life.hu/trend/20150822-toth-gabi-rovid-hajjal-es-dekoltazzsal-szelfizett.htmlDekoltázsból ezúttal sincs hiány Tóth Gabi legújabb fotóján.Trend--Forgatási szünetben hatalmas dekoltázsszelfit lőtt Liz Hurleyhttp://www.life.hu/trend/20150822-elizabeth-hurley-mellfit-posztolt.htmlEgyszerűen képtelenség, hogy Elizabeth Hurley már az ötödik X-ben jár.TrendOrigoEnnyire még sosem retusálták szét Beyoncéthttp://www.life.hu/trend/20150822-beyonce-enekesno-fotoja-teljesen-szet-van-retusalva.htmlAlaposan megszaladt egy Photoshop-művész keze.Trend--Bronzbarna bőr ősszel is? Így őrizheted meg a nyári színedet!http://www.life.hu/trend/20150818-nyari-barnasag-tippek-trukkok-a-borszin-megorzesehez.htmlRengeteg napsütötte hét áll mögöttünk, így valószínűleg még akkor is meglátszik rajtad a nyár, ha nehezebben barnulsz. Szeretnéd, hogy az ősz közeledtével ne fehéredj ki pillanatok alatt, jó lenne később is kellemesen barnának lenni szolárium nélkül? Most adunk néhány tippet, amik segítenek csodás bőrszíned megőrzésében!TrendThinkstockDöbbenetes! Szinte alig lehet felismerni Julia Robertsethttp://www.life.hu/trend/20150821-julia-roberts-gyermekeivel-strandolt-szinte-felismerhetetlen-ruhaban.htmlElég slamposan vágott neki a strandolásnak Julia Roberts, a gyönyörű színésznőt szinte fel sem lehetett ismerni fejébe húzott kalapjában és csíkos rövidnadrágjában.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.