Hova lehet még fokozni Tolvai Reni sminkjét? Óriásszemekkel is álomszép!

smink Tolvai Renáta Tolvai Reni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kállay-Saunders András párja gyönyörű énekhangja mellett merész sminkjeivel is igyekszik felhívni magára a figyelmet. Most ismét sikerült neki.

Balatonfűzfőre tartott, de közben még lőtt egy szelfit Tolvai Reni, akinek megint igazán vagányra sikerült a sminkje. Már nem tudjuk, meddig lehet még (ki)húzni Reni szemét, de az biztos, hogy minden verzió jól áll neki:

Forrás: Instagram/tolvaireni

Mi történhetett Tolvai Reni szájával?

Kissé megijedtünk az énekesnő szigetes fotója miatt, amit még a fesztivál ideje alatt töltött fel a hivatalos rajongói oldalára. Reni egy igen "szaggatott" szerelésben és nem mindennapi sminkben volt látható.

A Megasztár egykori győztese akkor lila szájjal és igen szexi öltözettel lepte meg a rajongóit, akik szerint az énekesnő új divatot teremtett ezzel az öltözködéssel. Mi tagadás, tényleg nagyon extravagáns volt ez a szett Renin. Akkor azt írtuk, reméljük, a továbbiakban hasonlóan vagány képekkel futhatunk össze az Instagramon. És lám, így történt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.