7 divat dolog, amit az alacsony lányok értenek igazán

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris -
fashion week nadrág alacsony ruha szépség harisnya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan elérkezik a nyár vége, ami csak egyet jelent: újabb darabokat kell vásárolnod az őszre. Ezzel nem is lenne baj, de akiknek a sors alacsony termetet szánt; nos, ők olykor elég komoly, a magasabbak számára banálisnak tűnő problémákkal szembesülnek ilyen esetekben.
Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

1. Rettegsz a hosszú ujjú ruhadaraboktól. A legtöbb túllóg a csuklódon, emiatt még inkább kicsinek érzed magad.

2. A varrótű a legjobb barátod. A legtöbb nadrágod általában hasban oké, de az esetek nagy részében lelóg, így folyamatosan rövidítened kell őket.

3. Gyerekosztály. A gyerekek méretét előszeretettel hordod (vagy nem), de nincs más választásod.

4. Magassarkúban még a házibuliban is. Gyakorlatilag a pultot sem éred fel rendesen és halálközeli élményeid vannak egy-egy ital kérési „dulakodáskor”. Még akkor is viseled a magassarkút, ha fáj tőle a lábad.

5. Szoknyát találnod maga a pokol, hiszen sokszor még a mini szoknyák is a térdedig érnek.

6. Túlságosan is az időjáráshoz öltözöl. Esni fog az eső? Akkor a maxi ruha felejtős. Kinek van kedve ázott aljú ruhában és magassarkúban haza támolyogni? Nálad ez hatványozottan fenn áll.

7. A harisnyanadrág mindig túl hosszú. Bármit is teszel, bőven a derekad fölé ér, ami egy ruhában sem mutat túl előnyösen.

5+1 dolog, amiért kevésbé szeretjük a magassarkú cipőkethttp://www.life.hu/trend/20150807-magassarku-cipo-trend-lab-balettcipo.htmlEgyesek akár egész nap úgy mászkálnak benne, hogy nem fájdul meg tőle a lábuk, míg mások tíz percnél tovább nem képesek magukon hagyni. Mi az? Hát a magassarkú!TrendThinkstock5 dolog, amit tudnod kell a napozásrólhttp://www.life.hu/trend/20150721-napozas-nap-naptej-tippek.htmlA hatalmas kánikulában a lehető legjobb dolog lenne, ha fejvesztve elmerülhetnénk a vízben és naphosszat süttethetnénk a hasunkat anélkül, hogy folyamatosan innánk vagy bíbelődnénk a testünk kenegetésével - nem figyelve a bőrünk és egészségünk védelmére. Mégis van öt dolog, amit érdemes tudni a napozásról!TrendThinkstock4 pokoli trend, ami árt az egészségednekhttp://www.life.hu/trend/20150714-trend-egeszseg-egeszsegtelenseg-divat.htmlA szépségért szenvedni kell - tartja a mondás. Nem egyedi eset, hogy egy régi/új divathóbort nem csak a közérzetünket, de az egészségünket is veszélyezteti. Na de hol húzódik a szépségre való törekvés és az egészségrombolás közötti határ? A Life.hu összegyűjtött négy olyan divatdarabot, amelyek megosztóak, ha az egészségünk kerül előtérbe.TrendOrigoÁllandóan rohansz? 5 tipp, hogy mindenre több időd maradjonhttp://www.life.hu/trend/20150727-rohanas-tippek-ido.htmlOlykor jó lenne, ha egy nap 48 órából állna és mindenre jutna időnk - leginkább önmagunkra. Összegyűjtöttünk 5 tippet, amelyekkel esélyed lesz időt spórolni.TrendThinkstock5 dolog, amiért nem mumus a ricinusolaj http://www.life.hu/trend/20150601-ricinusolaj-ot-tipp-szepsegapolas.htmlTöredezik, fénytelen, és nehezen nő a hajad? A ricinusolaj nemcsak pénztárcabarát, de szinte minden szépségápolási praktikához be lehet vetni – nem csak a hajra. A Life.hu összegyűjtötte a lehetőségeit.TrendThinkstock5+1 ok, amiért jobb egyedül vásárolnihttp://www.life.hu/trend/20150622-vasarlas-egyedullet-gardrobfrissites.htmlA nyári bevásárlás előtt szükséged lenne egy gardróbfrissítésre és azon morfondírozol, hogy ki kísérjen el? Előbb olvasd el a tippeket, hogy miért érdemes egyedül nekivágnod a shoppingolásnak.TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.