Íme Harnaam, a szakállas nő, aki újraértelmezi a szépséget

Forrás: Instagram/ Harnaam Kaur -
menyasszony szakáll Harnaam Kaur
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szakállas nő, Harnaam Kaur teljesen megbékélt testével. Nem csak a striáit és hegeit szereti, de szakállával is jóban lett.

Harnaam nemrég ment férjhez, esküvői képei pedig bejárták az internetet, ugyanis kissé szokatlanul, egy szakállas menyasszony látható a képeken. A nő policisztás petefészek szindrómában szenved, amiatt nőtt férfiasra a szakálla.

Forrás: Instagram/ Harnaam Kaur

Egy ideig borotvával próbált megszabadulni arca furcsa kiegészítőjétől, 16 évesen pedig még az öngyilkosság is megfordult a fejében, ugyanis alig tudta elviselni, hogy állandóan piszkálják az iskolában. Hamarosan rájött, jobb, ha a szomorkodásra fordított engergiáját inkább hasznosítja, és összeszedi minden erejét, erős nőt varázsol magából. Ez így is lett.

Forrás: Instagram/ Harnaam Kaur

Megszerette rendellenességét, létrehozott egy Instagram profilt, ahol már több tízezren követik, és folyamatosan bátorítja, inspirálja rajongóit.

Ejha! 15 évet is letagadhatna Sharon Stonehttp://www.life.hu/trend/20150824-sharon-stone-15-evet-is-letagadhatna.htmlAz 57 éves díva újra elkápráztatta a világot: fantasztikusan nézett ki a vasárnapi Hotbed Gálán.TrendOrigoSzexi sellőuszonyt növesztett Britney Spears - Fotó!http://www.life.hu/trend/20150824-britney-spears-enekesno-sellokent-medencezett-fiaival.htmlA móka és a két gyereke kedvéért szó szerint hableánnyá változott az énekesnő egy családi medencézéshez.TrendBronzbarna bőr ősszel is? Így őrizheted meg a nyári színedet!http://www.life.hu/trend/20150818-nyari-barnasag-tippek-trukkok-a-borszin-megorzesehez.htmlRengeteg napsütötte hét áll mögöttünk, így valószínűleg még akkor is meglátszik rajtad a nyár, ha nehezebben barnulsz. Szeretnéd, hogy az ősz közeledtével ne fehéredj ki pillanatok alatt, jó lenne később is kellemesen barnának lenni szolárium nélkül? Most adunk néhány tippet, amik segítenek csodás bőrszíned megőrzésében!TrendThinkstockÍgy fest Jennifer Lopez, ha R2-D2-nak öltözik a Csillagok háborújábólhttp://www.life.hu/trend/20150821-jennifer-lopez-az-american-idol-valogatojan-rtd-2-nak-oltozott-a-csillagok-haborujabol.htmlElég érdekes ruhát kapott magára az énekesnő az American Idol legújabb szériájának válogatására. JLO most egy szexi díva helyett inkább a Csillagok háborújából jól ismert R2-D2-ra emlékeztetett minket. TrendOrigoJennifer Hudsont megkopasztottákhttp://www.life.hu/trend/20150820-jennifer-hudsont-megkopasztottak-kopaszra-vagatta-a-hajat.htmlJennifer Hudson megvált nőies fürtjeitől. Nincs szüksége hajra - állítja. TrendOrigoNahát! Egy valóban jó kép Miley Cyrus-rólhttp://www.life.hu/trend/20150820-nahat-egy-valoban-jo-kep-miley-cyrus-rol-mikozben-turazik.htmlA botrányhősnő Miley Cyrus melleit már csukott szemmel is felismernénk, most azonban olyan képet mutatunk, amin semmin sokkoló nincs. Lehet, hogy éppen ezért gondoljunk úgy: végre egy olyan kép Miley-ról, amin valóban jól néz ki. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.