Wáó! Smink nélkül pózol Jessica Alba

Forrás: Instagram/jessicaalba -
színésznő szelfi smink Jessica Alba Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hollywoodi színésznő egy make-up mentes fotóval lepte meg a rajongóit a hivatalos Instagram oldalán.

A 34 éves világsztár - aki nemrég megkapta tőlünk a legdögösebb mintamami címet - bártan letagadhatna pár évet, hiszen elképesztően jól tartja magát. Nemrég egy make-up mentes fotót tölött fel a hivatalos rajongói oldalára, ahol megmutatta, ő bizony így is gyönyörű. A smink nélküli szelfik igen nagy népszerűségnek örvendenek mostanában a hírességek körében, amit mi örömmel fogadunk. Jó érzés látni, hogy nem csak a makulátlan megjelenés fontos ezeknek a nőknek, hanem a természetesség is.

Jessica Alba smink nélkül is gyönyörű Forrás: Instagram/jessicaalba
Méregdrága arany fehérnemű 170 millióérthttp://www.life.hu/trend/20150825-meregdraga-arany-fehernemut-mutattak-be-kinaba-az-ara-szazhetvenmillio-forint.htmlTermészetesen a csillogó-villogó fehérneműt Kínában mutatták be.Trend--Ejha! Alig takarja valami Cara Delevingne testéthttp://www.life.hu/trend/20150825-cara-delevingne-modell-testet-alig-takarja-valami-a-szepsegkampany-fotoin.htmlEgy nagy szépségkampány arca lett a modell, és milyen jó, hogy őt választották – csodálatosan fest a plakátokon.Trend--Horváth Éva kitette a placcra a testéthttp://www.life.hu/trend/20150825-horvath-eva-modell-musorvezeto-kitette-a-tengerpartra-szexi-testet.htmlA modell álomnyaralásáról posztolt tengerparton hempergős, szexi fotót.Trend--Nem sokat hagyott a képzeletre Katie Holmes blúzahttp://www.life.hu/trend/20150825-katie-holmes-szineszno-bluzan-atutottek-a-mellei.htmlMég szerencse, hogy vett melltartót a bő fazonú felsője alá a színésznő.Trend--Intim pózban mutatta meg popsiját Miranda Kerrhttp://www.life.hu/trend/20150825-miranda-kerr-intim-pozban-mutatta-meg-popsijat.htmlA gyönyörű modell elképesztően dögös képet posztolt Instagram oldalára, amitől még a szavunk is elállt.Trend--Taníts minket, Blake Lively! Stílusleckék a szülinapos színésznőtőlhttp://www.life.hu/trend/20150824-blake-lively-szineszno-szulinapos-igy-valtozott-a-stilusa.htmlVitathatatlanul Blake Lively Hollywood egyik legstílusosabb csillaga, és ezen még az anyaság sem változtatott. Neki tényleg a kisujjában van a divat, sőt mit több, stylistra sincs szüksége ahhoz, hogy ÍGY nézzen ki. De jó tudni, hogy a saját stílusának keresése közben ő is követett el néhány bakit - ezeket meg is mutatjuk, és azt is, mit érdemes tanulni Ryan Reynolds gyönyörű feleségétől!TrendAFP

Hogy szereted látni a sztárokat? Sminkkel, vagy inkább make-up mentesen?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.