Méregdrága arany fehérnemű 170 millióért

Forrás: NORTHFOTO -
fehérnemű Kína drága arany millió dollár értékes ajándék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Természetesen a csillogó-villogó fehérneműt Kínában mutatták be.

Amikor nem éppen a modellen van, akkor egy különleges vitrinben őrzik a 625.000 dolláros arany fehérneműt, amit kézzel készítettek és 4 kilót nyom a mérlegen. Nos, ez aztán a pazar ajándék, ha az urak elő akarnak rukkolni a hölgyeknek valami különleges szépséggel.

Forrás: NORTHFOTO
Ejha! Alig takarja valami Cara Delevingne testéthttp://www.life.hu/trend/20150825-cara-delevingne-modell-testet-alig-takarja-valami-a-szepsegkampany-fotoin.htmlEgy nagy szépségkampány arca lett a modell, és milyen jó, hogy őt választották – csodálatosan fest a plakátokon.Trend--Palvin Barbara felrobbantotta az internetet - Cuki fotó a sztármodellről!http://www.life.hu/trend/20150825-palvin-barbi-fotojatol-kiakadt-a-cukisagmero.htmlMindig örömmel nézzük meg a Barbi által feltöltött fotókat, és most sem kellett csalódnunk a látványban. Kiakadt a cukiságmérő!Trend--Nem sokat hagyott a képzeletre Katie Holmes blúzahttp://www.life.hu/trend/20150825-katie-holmes-szineszno-bluzan-atutottek-a-mellei.htmlMég szerencse, hogy vett melltartót a bő fazonú felsője alá a színésznő.Trend--Berki Natasa Zselyke még trendibb, mint apukájahttp://www.life.hu/trend/20150825-berki-krisztian-es-berki-natasa-zselyke-egyutt-setal.htmlBerki Krisztián és Pamela hazatértek romantikus nyaralásukból, és természetesen most újra Natira irányul minden figyelmük.TrendOrigoÍgy sminkeld magad Jázmin hercegnővé - Videó!http://www.life.hu/trend/20150824-igy-keszits-magadnak-jazmin-hercegnos-sminket-egyszeruen-otthon.htmlHa vonz a mesék világa, és még mindig szeretsz hercegnőnek öltözni, ezt a videót neked találták ki!Trend--Íme Harnaam, a szakállas nő, aki újraértelmezi a szépségethttp://www.life.hu/trend/20150824-szakallas-no-ujradefinialja-a-szepseget.htmlA szakállas nő, Harnaam Kaur teljesen megbékélt testével. Nem csak a striáit és hegeit szereti, de szakállával is jóban lett.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.