Nézz ki úgy, mint Audrey Hepburn! Csak néhány sminkecset kell hozzá!

sminkecset Audrey Hepburn videó sminkes díva smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyik kedvenc sminkesünk, Kandee Johnson újabb szuper videóval jött elő, amelyben Audrey Hapburn sminkjét mutatja be.

Ki ne gondolt volna még arra, hogy milyen jó lenne egy-egy pillanatra a díva bőrébe bújni? Most itt az alkalom, ugyanis Kandee Johnson legújabb videójában megmutatja, hogy mit kell tennünk ehhez.

Szívesebben lennél Disney hercegnő?

Kandee Johnson a mese szerelmeseiről sem feledkezett el. Így sminkelheted magad Hamupipőkévé, Jázmin hercegnővé, vagy Ariellé.
Hoppá! Magyar modell lett a Chanel ékszerkollekciójának arcahttp://www.life.hu/trend/20150826-axente-vanessa-modell-a-chanel-ekszerkollekciojanak-arca-lett.htmlAxente Vanessa, a gyönyörű magyar modell az egyik leghíresebb márka, a Chanel legújabb ékszerkampányában szerepel.Trend--Újabb gyereksztár Neville Longbottomingolt: Szuper pasi lett belőle!http://www.life.hu/trend/20150826-jo-pasi-lett-a-pan-peter-sztarjabol-jeremy-sumpterbol.htmlJeremy Sumpterből, a Pán Péter tündéri kisfiújából 2003 óta rendkívül szexi úriember lett. TrendOrigoKatie Holmes sosem volt még ilyen lepukkant - Rá sem ismernihttp://www.life.hu/trend/20150826-katie-holmes-nagyon-lepukkant-legujabb-filmje-forgatasan.htmlSzinte alig lehet felismerni a szexi színésznőt, aki elég nyúzottan állt a kamerák elé. Trend--Kadmiumsárga, Kasmírrózsaszín, Marsala - ezek lesznek a 2015-ös ősz trendszíneihttp://www.life.hu/trend/20150721-zoldesszurke-faradt-narancs-orchidea-ezek-lesznek-a-2015-os-osz-trendszinei.htmlA Pantone minden évben meghatározza a vezető trendszínt. 2015 a marsala éve, de emellett minden évszakban vannak még vezető árnyalatok. Mutatjuk is, melyek lesznek ezek idén ősszel!Trend--Wáó! Smink nélkül pózol Jessica Albahttp://www.life.hu/trend/20150825-jessica-alba-smink-nelkuli-fotoval-lepte-meg-a-rajongoit.htmlA hollywoodi színésznő egy make-up mentes fotóval lepte meg a rajongóit a hivatalos Instagram oldalán.TrendOrigoMéregdrága arany fehérnemű 170 millióérthttp://www.life.hu/trend/20150825-meregdraga-arany-fehernemut-mutattak-be-kinaba-az-ara-szazhetvenmillio-forint.htmlTermészetesen a csillogó-villogó fehérneműt Kínában mutatták be.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.