Így fest Majka talpig sminkben - Mi történhetett?

Forrás: Facebook/Majka -
szelfi Majka smink rapper énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajon ki, és hogyan tudta rávenni a népszerű rappert arra, hogy kisminkeljék? Az biztos, hogy eddig nem sűrűn láthattuk így az énekest.

Majka köztudottan benne van minden őrültségben, és többször is megmutatta már, hogy ő bizony szeret poénkodni. A legújabb fotóján például kihúzott szemekkel szelfizett egyet, amitől kissé Kleopátrás hatást keltett.

Majka kihúzott szemekkel? Forrás: Facebook/Majka

A képhez csak ennyit fűzött; "Azt hiszem, ez karrierem csúcspontja..." Kíváncsian várjuk, milyen apróból festették ki az énekest.

Oláh Gergő hatalmas pofont kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20150826-olah-gergo-az-rtl-klub-xfaktor-gyoztes-enekes-hatalmas-pofont-kapott-falusi-mariann-enekesnotol-egy.htmlAz X-Faktor győztesének sűrű nyara van, hiszen rengeteg a munkája, amely időnként azzal jár, hogy pofon csapják.TV + Sztárok--Krízis után újból szárnyalnak a VV-s szerelmek, VV Simon, Edina, Laci is ismét boldoghttp://www.life.hu/sztarok/20150825-krizis-utan-ujbol-szarnyalnak-a-vv-s-szerelmek-vv-simon-czutor-szonja-vv-edina-vv-laci.htmlAz elmúlt hónapokban több egykori valóvilágos is szakított a szerelmével. VV Simon és Czutor Szonja továbbra is imádják egymást, VV Edina és VV Laci pedig egy rövid mosolyszünet után újból egymásra találtak.TV + Sztárok--A szakértői elemzés kimondta, Toncsi zaklatta Sarka Katát és Hajdú Péterthttp://www.life.hu/sztarok/20150826-balint-antonia-toncsi-zaklatta-sarka-katat-es-hajdu-petert-a-szakertoi-elemzes-kimondta.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, nyilvánosságra került egy hangfelvétel, melyen Sarka Kata szerint Toncsi hangja hallható, és amelyet a napokban Sebestyén Balázs is elővett rádióműsorában. Most újabb szakértői hangelemzés készült, melynek alapján szinte biztos, hogy Bálint Toncsi zaklatta Hajdúékat.TV + SztárokOrigoEgy fantasztikus nyeremény sorsa: Megható történet!http://www.life.hu/sztarok/20150826-nagy-adrienn-az-rtl-klub-egy-perc-es-nyersz-jatekanak-gyoztese-elmeselte-mire-koltotte-millios.htmlNagy Adrienn az RTL Klub 1 perc és nyersz! játékának egykori milliomos győztese most a műsor újabb évadának augusztus 31-i indulása kapcsán mesélte el, mi lett nagy nyereményének sorsa.TV + Sztárok--Végre valóra várt Csonka András álmahttp://www.life.hu/sztarok/20150826-csonka-andras-stockholmban-unnepelte-szuletesnapjat-az-abba-muzeumban.htmlA Life.hu sztárszerzőjét barátai lepték meg egy stockholmi hétvégével, így végre ellátogathatott kedvenc zenekara, az ABBA múzeumába is.TV + SztárokOrigoVoksán Virág a tengerparton kapott kedvet egy kis szexhezhttp://www.life.hu/sztarok/20150825-bulvarrap-hegyi-rolival-ujra-egyutt-a-magyar-sztarpar-az-a-csok-mindent-elarul-hodi-pamelarol-es.htmlA hét legizgalmasabb bulvárhírei elrappelve. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.