Kidobták a kávézóból, mert sportmelltartó volt rajta

Forrás: Facebook/ Davina Ward -
elhivatottság sportmelltartó kávézó mérges fitnesz személyi edző szóváltás világbajnokság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A személyi edzőként dolgozó nő egy ismert kávézóba tért be barátnőjével. A csajos kávézás azonban rémálomba fordult, a lányokat ugyanis kiutasították egyikük öltözete miatt.

A 35 éves nő, Davina Ward ugyanis éppen hogy csak befejezte a fitnesz teremben tartott óráját, máris ment a csajos találkozóra. Így nem is öltözött át, az edzőruhájában – leggingsben és sportmelltartóban – ment a kávézóba, ahol megkérték, hogy öltözzön fel, vagy távozzon.

Forrás: Facebook/ Davina Ward

A szóváltást követően Davina felháborodottan távozott a helyről. „Még soha nem voltam ennyire mérges” – nyilatkozta a nő, aki szerint az öltözéke az elhivatottságát is jelenti. Davina egyébként már fitnesz világbajnokságot is nyert, amiről érdemes is képeket nézegetni, mert annyira durva. „Minden üzletet ilyen öltözékben intézek. Ez az életem" – mondta a sértett lány.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.