Cserpes Laura hatalmas loboncot növesztett

frizura vörös dögös haj szelfi Cserpes Laura
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vörös dögös - hatalmas hajkoronára váltott Cserpes Laura, aki egy szelfin mutatta meg új frizuráját.

Cserpes Laura - aki nemrég családalapítási terveiről vallott a Life.hu újságírójának - vadóc hajszínre váltott, sőt fel is tupírozta a fizuráját. Igazi oroszlánlány lett az énekesnőből, már csak egy vad hiányzik, akit elejthetne.

Forrás: Instagram/Cserpes Laura
Palvin Barbi Éder Krisztiánnal csapatja New Yorkbanhttp://www.life.hu/trend/20150828-palvin-barbi-es-eder-krisztian-new-yorkban-dolgoznak-ujra-egyutt.htmlA világhírű modell és fotós barátja újra összejött egy munka erejéig. Barbi egy közös fotóval lepte meg a rajongókat az Instagram oldalán.TrendOrigoMicsoda? Piacra dobták az inkontinencia-fehérneműkethttp://www.life.hu/trend/20150828-inkontinenciaban-szenvedoknek-mutattak-be-fehernemuket-az-uj-zelandi-divatheten.htmlAz Új-zélandi divathéten elképesztő divatbemutatót láthattak az érdeklődők, a ConfiTEX márka ugyanis kifutóra küldte fehérnemű-kollekcióját, amit inkontinenciában szenvedőknek ajánlanak.TrendOrigoKustánczi Lia hatalmas melleket villantotthttp://www.life.hu/trend/20150828-kustanczi-lia-playmate-hatalmasat-villantott-es-egy-hajon-szelfizett-horvatorszagban.htmlA pénteki forróságra való tekintettel a playmate egy hamisítatlan nyári fotóval rukkolt elő, amelyen természetesen nem rejtette véka alá bájait.Trend--Hoppá! Így fest fürdőruhában az 50 éves Sarah Jessica Parkerhttp://www.life.hu/trend/20150828-sarah-jessica-parker-szineszno-furdoruhaban-mutatta-meg-magat-ibizan.htmlEzúttal nem a vörös szőnyegen ejtett minket ámulatba a sztár, hanem ibizai nyaralásán, ahol csak egy egyszerű fekete fürdőruhát viselt, mégis szuper jól nézett ki.Trend--A világ leggusztustalanabb szelfijét lőtte Chelsea Handlerhttp://www.life.hu/trend/20150827-chelsea-handler-humorista-a-vilag-leggusztustalanabb-szelfijet-lotte.htmlA híres humorista ezúttal is elemében volt – elképesztően ijesztő szelfit posztolt magáról.Trend--Hoppá! Magyar modell lett a Chanel ékszerkollekciójának arcahttp://www.life.hu/trend/20150826-axente-vanessa-modell-a-chanel-ekszerkollekciojanak-arca-lett.htmlAxente Vanessa, a gyönyörű magyar modell az egyik leghíresebb márka, a Chanel legújabb ékszerkampányában szerepel.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.