Micsoda? Piacra dobták az inkontinencia-fehérneműket

fehérnemű vizelettartási zavar kifutó Divathét dögös sportoló inkontinencia pelenka csipke betét folyadék technika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Új-zélandi divathéten elképesztő divatbemutatót láthattak az érdeklődők, a ConfiTEX márka ugyanis kifutóra küldte fehérnemű-kollekcióját, amit inkontinenciában szenvedőknek ajánlanak.

Rengeteg sokkoló dolgot láttunk már a kifutón, de ez most valami egészen más: vizelettartási problémával küzdők számára kialakított fehérneműket mutattak be. A pelenka ideje tehát lejárt, helyette dögös, csipkés bugyikat viselhetnek a betegek.

Forrás: confitexunderwear.com/Michael NG

„Az inkontinenciában szenvedőknek kialakított betétektől, vagy pelenkáktól úgy érzi a ember, hogy újra 3 éves. Ez így mennyivel stílusosabb” – nyilatkozta az egyedülállóan nedvszívó alsóruházat kitalálója, Mark Davey, aki Frantisek Riha-Scott designerrel összefogva készítette el a termékeket.

A páros egyébként sportolóknak kezdte el kialakítani ezt a különleges technikát, amikor ráéreztek a piaci résre. A tervezők szerint néhány deciliter folyadékot képes magába szívni a speciális fehérnemű, és ugyanúgy mosható, mint átlagos társaik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.