Szuper sminktrükk szeptemberre: monokróm, az új őrület

Forrás: tomford.com -
szemszín smink szépség sminktrükk Larion Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan vége a nyári sminkek időszakában, itt az ideje kicsit ősziesebbé varázsolni az arcunkat is. Larion Oscar sminkmester most elárulja, melyik a kedvenc szeptemberi sminktrükkje. 

Itt az új, kifinomult őrület: a monokróm smink!

Forrás: tomford.com

A tökéletes harmónia egyensúlya; egy szín, ami mindent visz. Használd a szezon legizgalmasabb termékét, hozzá a szemhéjkrémeket, amikkel pillanatok alatt elkészítheted ezt a trendi sminket. Próbáld ki bátran – imádni fogod!

Hogy hogyan működik?

Ugyanaz a szín kerül a szemhéjra, az ajakra, sőt, még arcpírosítóként is működik.

A legideálisabb, ha krémes textúrákkal készíted el ezt a fantasztikus sminket. De kísérletezhetsz porokkal is! Ennek az eleganciának a titka, hogy mindent kontúrmentesen, szépen elsatírozva kell elkészíteni, akkor tartja meg a smink ezt az éteri tisztaságát, frissességét.

Forrás: tomford.com

Így kezdj neki!

Az alapozás után, a szemhéj tövébe intenzíven satírozd a tetszőlegesen választott kedvenc árnyalatodat, majd a mélyítővonal irányába halványítsd el, így egy színből lehet szép átmenetet elérni.

Ettől úgy tűnik majd, mintha két színnel hoztad volna létre a szemsminkedet!

A szempilláidat fekete szempillaspirállal fesd ki, de ügyelj rá, hogy természetes hatású legyen, és csomómentes.

A szín arcpirosítóként is fantasztikus, de használhatsz bátran ugyanolyan árnyalatú, krémes arcpirosítót is. A lényeg, hogy az arccsont alá tedd ívesen, majd kontúrmentesen satírozd össze az alapozóval. Ha elkészültél, akkor csak a T zónát púderezd le. Ajkadra válassz ugyanolyan árnyalatú ajakrúzst, mint amit a szemedre használtál.

Forrás: tomford.com

Különböző szofisztikált hatásokhoz más-más árnyalatokat válassz. Természetes hatáshoz jól passzol a fahéj, a pezsgő, a bronz. Friss megjelenéshez próbáld ki a barack és rózsaszín különböző árnyalatait. Alkalmi sminkként is kiváló – próbáld ki a pinket vagy a bordót, de akár a mélybarnákat is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.