Itt a válasz Bódi Sylvi platinaszőke hajszínére!

haj Bódi Sylvi hajfestés vicc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi képe láttán egy pillanatra megfagytunk: valóban beállt volna a szőkék táborába? Már posztolt is egy újabb képet az igazságról!

Sylvi a napokban nem csak korábbi, anyaszült meztelen képet osztott meg rajongóival, de egy platinaszőke fotót is közzé tett, amelyen éppen hátulról pózol egy Duna feletti teraszon. Már tegnap is találgattunk: vajon a modell eltüntette fekete tincseit vagy csak egy hóbortról lenne szó?

Instagram oldalán aztán felfedte az igazságot hajáról: "Milyen legyen az új frizurám?” - írta angolul képéhez, amelyről egyértelműen kiderül, hogy bolondozásnak szánta a korábbi képet is.

Bódi Sylvi a frizura választáshoz nem kevés parókát villantott Forrás: Instagram/sylvibodi

Szerintetek melyik hajviselet passzolna legjobban hozzá?

Amal Clooney lábai viszik a prímet - heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150828-life-hu-stilusmustra-szerepel-benne-amal-clooney-rania-jordan-kiralyno.htmlA nyári bikinis sztárfotók után nagyon lassan, de beindul az élet a vörös szőnyegen. Mutatjuk is, kikre figyeltünk fel a héten - következzen a Life.hu heti stílusmustrája!Trend--Nane! Platinaszőkére festette a haját Bódi Sylvi?!http://www.life.hu/trend/20150828-nane-platinaszokere-festette-a-hajat-bodi-sylvi-vagy-parokaban-van.html"Hello Budapest. I'm here" - írta Bódi Syvi közösségi oldalára. És mindemellé egy nem akármilyen fotót posztolt. Trend--Horváth Éva gyönyörű színekben pompázotthttp://www.life.hu/trend/20150828-horvath-eva-modell-gyonyoru-szinekbe-pompazott-attetszo-szexi-szerelesben-a-hus-habokban.htmlA modell áttetsző kötött felsőben libbent a hűsítő habok közé a nyári forróságban.Trend--Cserpes Laura hatalmas loboncot növesztetthttp://www.life.hu/trend/20150828-cserpes-laura-enekesno-dogos-voros-feltupirozott-hajra-valtott.htmlVörös dögös - hatalmas hajkoronára váltott Cserpes Laura, aki egy szelfin mutatta meg új frizuráját.Trend--Palvin Barbi Éder Krisztiánnal csapatja New Yorkbanhttp://www.life.hu/trend/20150828-palvin-barbi-es-eder-krisztian-new-yorkban-dolgoznak-ujra-egyutt.htmlA világhírű modell és fotós barátja újra összejött egy munka erejéig. Barbi egy közös fotóval lepte meg a rajongókat az Instagram oldalán.TrendOrigoKustánczi Lia hatalmas melleket villantotthttp://www.life.hu/trend/20150828-kustanczi-lia-playmate-hatalmasat-villantott-es-egy-hajon-szelfizett-horvatorszagban.htmlA pénteki forróságra való tekintettel a playmate egy hamisítatlan nyári fotóval rukkolt elő, amelyen természetesen nem rejtette véka alá bájait.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.