A tűzpiros latexruha újra sokkol: ezúttal Sarah Harding nem bírt magával

Sarah Harding latex Britney Spears
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarah Harding kolléganőjét utánozza, de ismét bebizonyosodott: ami egyszer bejött, azt nem feltétlenül kell megismételni. 

Emlékeztek még Britney Spears évekkel ezelőtti slágerére, az Oops I Did It Again-re? Ha ti nem is, de Sarah Harding igen, a Girls Aloud sztárja ugyanis szombati fellépésén egy elég hasonló cuccban dalolt a színpadon - a róla készült képeket ITT megnézheted.

Mi elfogadjuk, hogy a művésznő nagy rajongója Britney munkásságának, ám azt nem árt tudni, hogy egy fényes latexruhában az embernek MINDEN, de tényleg minden porcikája látszik...

MTV Video Music Awards - Sokkoló ruhák az elmúlt évtizedekbőlhttp://www.life.hu/trend/20150827-mtv-video-music-awards-emlekezetes-ruhak-az-utobbi-20-evbol.htmlLassan tényleg vége a nyárnak, ezt pedig a szaporodó díjátadók is jelzik. Helyi idő szerint vasárnap este tartják Amerikában az MTV Video Music Awards díjátadót, ahol idén is garantáltan látunk majd jó pár botrányos szettet. Addig is, amíg várakozunk, összeszedtünk néhány olyan ruhakölteményt az utóbbi évekből, amelyek ezért vagy azért, de alaposan beleégtek a retinánkba. Trend--Itt az ideje megjegyezni Gabi Grecko nevét - Lady Gaga babérjaira tör?http://www.life.hu/trend/20150830-gabi-grecko-i-dj-divattervezo-nagyon-szexi-kepet-posztolt.htmlNe izgulj, ha eddig nem tudtad, ki az a Gabi Grecko. Rögtön eláruljuk, ki ez a 26 éves nő, és megmutatjuk a fotót is, ami tuti, hogy ma felrobbantja az internetet. Trend--Kelly Osbourne a mamabugyira esküszikhttp://www.life.hu/trend/20150830-kelly-osbourne-mamabugyiban-fotozta-magat.htmlMíg Kim Kardashian képtelen elszakadni az erotikus töltetű fehérneműs vagy bikinis fotóktól, addig Kelly Osbourne abszolút más stílusra esküszik.TrendOrigoGwyneth Paltrow luxusmérője az égig ér: helikopterrel jár nyaralnihttp://www.life.hu/trend/20150829-gwyneth-paltrow-nem-aprozza-el-ha-nyaralasrol-van-szo-helikopterrel-repult-haza.htmlEgyszer minden jónak vége lesz: így történt ez Gwyneth Paltrow nyaralásával is, akiről nem mondhatnánk, hogy fapados módszerrel oldotta meg a hazaútját.Trend--Palvin Barbi Éder Krisztiánnal csapatja New Yorkbanhttp://www.life.hu/trend/20150828-palvin-barbi-es-eder-krisztian-new-yorkban-dolgoznak-ujra-egyutt.htmlA világhírű modell és fotós barátja újra összejött egy munka erejéig. Barbi egy közös fotóval lepte meg a rajongókat az Instagram oldalán.TrendOrigoItt a válasz Bódi Sylvi platinaszőke hajszínére!http://www.life.hu/trend/20150829-megsem-lett-szoke-a-modell-bodi-sylvi-csupan-parokat-viselt-es-bolondozott-rajongoival.htmlBódi Sylvi képe láttán egy pillanatra megfagytunk: valóban beállt volna a szőkék táborába? Már posztolt is egy újabb képet az igazságról!TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.