Smink nélkül alig ismertünk rá Iszak Esztire

Forrás: Facebook/Iszak Eszti -
műsorvezető Iszak Eszter smink nélkül kislány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető megmutatta milyen, amikor smink nélkül kezdi a napját. Mi alig ismertünk rá. 

Iszak Eszti bőre púder nélkül is tökéletes, bár így még kislányosabbnak tűnik és akár tízévesnek is mondhatná magát. A bájos műsorvezető időnként megvillantja szexi alakját, ám most azt csodálhatjuk meg, hogy ő festékek nélkül is tökéletes.

Forrás: Facebook/Iszak Eszti
Szuper sminktrükk szeptemberre: monokróm, az új őrülethttp://www.life.hu/trend/20150828-szuper-sminktrukk-szeptemberre-monokrom-az-uj-orulet-larion-oscar-tippjei.htmlLassan vége a nyári sminkek időszakában, itt az ideje kicsit ősziesebbé varázsolni az arcunkat is. Larion Oscar sminkmester most elárulja, melyik a kedvenc szeptemberi sminktrükkje. TrendOrigoAz Instagramon alázzák a csontsovány modellt, Genevieve Barkerthttp://www.life.hu/trend/20150902-az-instagramon-alazzak-genevieve-barker-csontsovany-modellt.htmlA modell a testszégyenítés ellen emelte fel a hangját. Ahogy mondta, ezt a fogalmat inkább a túlsúlyos emberekhez kötik, őt pedig éppen vékony testalaka miatt alázták meg. TrendOrigo20 évet is letagadhatna Cindy Crawfordhttp://www.life.hu/trend/20150901-cindy-crawford-modell-20-evet-is-letagadhatna.htmlA 49 éves modell legújabb Instagram fotóján egy szál köntösben olvasgat a kanapén. Talán pont azért néz ki ilyen jól, mert a pihenésre is időt hagy?Trend--Megtaláltuk az egyik legszebb fotót Zimány Lindától http://www.life.hu/trend/20150901-zimany-linda-modell-gyonyoru-foton-pozolt-amelyen-ugy-tundokol-mint-egy-kiralylany.htmlA modell barátnője összefonott, királylányos frizurájával és lenge, tengerszínű felsőjében olyan, mint egy tavi tündér.Trend--Így fest Jessica Alba alulról - Ilyen szögből még sosem láthattad a színésznőt!http://www.life.hu/trend/20150831-jessica-alba-alulrol-mutatta-meg-magat-es-zokniban-pancsol.htmlKülönleges képet tett közzé a hollywoodi színésznő az Instagram oldalán. A megszokottól eltérően nem a medence partjáról gyönyörködhetünk a szexi sztár bájaiban.TrendAFPHoppá! Kulcsár Edina extrém pózban is dögöshttp://www.life.hu/trend/20150831-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-kezen-allva-is-dogos.htmlA szexi szépségkirálynő nem akármilyen képet töltött fel közösségi oldalára: kézen állva terpeszt.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.