Furcsa maszkban szépülnek a világsztárok

Forrás: NORTHFOTO -
bőr álarc Nicole Richie szépség Maszk Jessica Alba világítás Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A jövő szépségápolási termékei azok a maszkok, amelyeket felvéve fiatalodik és megpihen a bőr. Jessica Alba, Nicole Richie és Lady Gaga is erre esküszik.

Akár az ágyban pihennek, akár olvasnak otthon, azonnal felkapják a sztárhölgyek a futurisztikus maszkot. Az álarc mögül kiszűrődő rózsaszínű fény pedig földöntúli lényt varázsol viselőjéből. Íme, Jessica Alba, amint ufólánnyá változik szépülés közben.

Forrás: NORTHFOTO
Bázis, a smink adu ásza - használd bátran!http://www.life.hu/trend/20150908-bazisok-smink-ala-larion-oscar-elmondja-hogyan-kell-hasznalni.htmlEgyre népszerűbbek a smink alá szánt báziskrémek, amelyek segítségével sokkal tartósabb lesz a smink. Larion Oscar sminkmester elárulja, hogyan érdemes őket használni!TrendThinkstockMiért? Elcsúfította magát Lewis Hamiltonhttp://www.life.hu/trend/20150910-lewis-hamilton-platinaszoke-hajjal-jelent-meg-a-gq-men-of-the-year-dijatado-galan.htmlMindenki felkapta a fejét, amikor Lewis Hamilton megérkezett a kedd esti GQ Men of the Year díjátadó gálára, a pilóta ugyanis sokkoló változtatást eszközölt magán.TrendOrigoHipszter Barbie baba alázza a fiatalokathttp://www.life.hu/trend/20150910-hipszter-barbie-baba-alazza-az-instagram-fuggo-fiatalokat.htmlAz Instagramra posztol tucatfotókat és felszínes képaláírásokat gúnyolja a hipszter barbie, akinek természetesen saját oldala van a képmegosztón.Trend--Még mindig elég jó bőr a 45 éves Naomi Campbellhttp://www.life.hu/trend/20150909-naomi-campbell-45-eves-bikinis-foto.htmlGyönyörű, hosszú lábait és kidolgozott testét bikiniben mutogatta Naomi Campbell. Fantasztikusan néz ki!Trend--Brooklyn Beckham keményen edzi hátizmait – Fotó!http://www.life.hu/trend/20150908-brooklyn-beckham-kemenyen-edzi-kar-es-hatizmait.htmlAzt már tudjuk egy ideje a legnagyobb Beckham-fiúról, hogy egyre szexibb, de most azt is megmutatta, hogy nemcsak a gének miatt néz ki így, hanem meg is dolgozik érte.Trend--Éterien szép Lilu – Mint egy tündérhttp://www.life.hu/trend/20150908-lilu-az-rtl-klub-musorvezetoje-eterien-tundokolt-akarcsak-egy-tunder-szomoru-szemek-attetszo.htmlTávolba merengős, szomorkás fotót posztolt a műsorvezető, ami láttán nekünk egy mese jutott eszünkbe, a tündérről, aki az erdőben él. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.