Hipszter Barbie baba alázza a fiatalokat

Forrás: boredpanda -
bölcsesség fiatal hipszter tipikus posztolás Barbie hashtag Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Instagramra posztol tucatfotókat és felszínes képaláírásokat gúnyolja a hipszter barbie, akinek természetesen saját oldala van a képmegosztón.

Tipikus képek, életbölcsességek, hashtagek – hipszter babrbie mindent úgy csinál, ahogy az Instagram-függő fiatalok.

"Kávé és Kinfolk magazin. #AZÉLETEMCSODÁS" Forrás: boredpanda

"Nincs is jobb, mint egy pihentető fürdő. #SZERENCSÉSVAGYOK" Forrás: boredpanda

"Komment nélkül..." Forrás: boredpanda

"Kirándulás. Készen állok a hétvégi kalandokra!" Forrás: boredpanda

"Megérte felkelni délelőtt 10-kor, hogy láthassam gyönyörű partot és a ködöt." Forrás: boredpanda

"Legyél olyan, akit mindenki követni akar" Forrás: boredpanda

Forrás: boredpanda

Ettől a fürdőruhától minden nő szexbombává változik - Szerinted?http://www.life.hu/trend/20150909-a-furdoruha-ami-minden-nonek-jol-all.htmlÚgy tűnik, sikerült eltalálni azt a tökéletes fazont, ami minden nőnek jól áll, és bármely testalkaton előnyösen mutat. Hurrá!TrendOrigoA mai nap szexi csücsörítése Palvin Barbiéhttp://www.life.hu/trend/20150909-palvin-barbara-modell-szexin-csucsorit-az-instagramon.htmlMár kezdtük hiányolni egyik kedvenc magyar modellünk dögös Instagram fotóit, de szerencsére nem váratott minket tovább Barbi, hanem inkább posztolt is egy csücsörítős képet.Trend--Bázis, a smink adu ásza - használd bátran!http://www.life.hu/trend/20150908-bazisok-smink-ala-larion-oscar-elmondja-hogyan-kell-hasznalni.htmlEgyre népszerűbbek a sminkek alá a bázisok, amik segítségével sokkal tartósabb lesz a smink. Larion Oscar sminkmester elárulja, hogyan érdemes őket használni!TrendThinkstockII. Erzsébet, a színek királynője - ő aztán mindent kipróbált!http://www.life.hu/trend/20150908-egyesult-kiralysag-erzsebet-kiralyno-uralkodasi-rekordot-dont.htmlTörténelmi mérföldkőhöz érkezik ma az Egyesült Királyság, II. Erzsébet királynő ugyanis szeptember 9-én átveszi néhai üknagymamájától, Viktória királynőtől a brit monarchia rekordját: mostantól ő a birodalom leghosszabb ideig regnáló uralkodója. A királynő nem lett olyan divatikon, mint a néhai Diana hercegnő vagy a britek új kedvence, Katalin, színes öltözékei és kalapjai azonban ikonikusak lettek. Most bebizonyítjuk, hogy nála kevés uralkodónak van színesebb ruhatára!Trend--Még mindig elég jó bőr a 45 éves Naomi Campbellhttp://www.life.hu/trend/20150909-naomi-campbell-45-eves-bikinis-foto.htmlGyönyörű, hosszú lábait és kidolgozott testét bikiniben mutogatta Naomi Campbell. Fantasztikusan néz ki!Trend--57 évesen is bámulatosan fest Michelle Pfeifferhttp://www.life.hu/trend/20150908-michelle-pfeiffer-szineszno-57-evesen-is-elkepesztoen-fest.htmlNem fog az idő vasfoga a színésznőn, akit a New York-i JFK-n kapták lencsevégre a minap. Nézd csak meg!Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.