Ők a Hódi Pamela hasonmásverseny lányai - Íme a csoportkép!

Hódi Pamela egyforma hasonmásverseny Hasonmás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela egy csokornyi lánnyal vette körbe magát Instagram-fotóján. Az egyiküket nagy megtiszteltetés érte.

A Hódi Pamela hasonmásverseny győztese is szerepel azon a fotón, amelyet Berki Krisztián kedvese osztott meg Instagramján. Azt ugyanakkor még nem tudni, hogy a sok szép lány közül ki nyerte meg a versenyt. Ti kire tippeltek?

Forrás: Instagram/ Hódi Pamela

Kíváncsian várjuk az eredményt!

ÉNB Alexa akár az éjszaka közepén is ráharap egy kolbászrahttp://www.life.hu/sztarok/20150911-enb-alexa-nem-dietazik.htmlLáthatóan sokat fogyott ÉNB Alexa, akinek nemrég megjelent első videoklipje, a Bang bang. Elárulta, nem önsanyargató diéta eredményeként lett még jobb az alakja, mint volt.TV + Sztárok--Hajdú Steve is beleveti magát a gasztronómiábahttp://www.life.hu/sztarok/20150911-hajdu-steve-is-beleveti-magat-a-gasztronomiaba.htmlA Heti Hetes sztárja, Hajdú Steve mindig is szerette az a kihívásokat, így nem túl meglepő, hogy megint talált magának valami újat.TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huCharlie Hunnam elárulta, miért nem vállalta Christian Grey szerepéthttp://www.life.hu/sztarok/20150911-charlie-hunnam-szinesz-mar-banja-hogy-nem-vallalta-christian-grey-szerepet.htmlA brit színész egy magazinnak adott interjújában vallotta be, hogy a mai napig vegyes érzései vannak A szürke ötven árnyalata főszerepével kapcsolatban.TV + Sztárok--Visszatér a TV2-höz Vujity Tvrtkohttp://www.life.hu/sztarok/20150910-visszater-a-tv2-hoz-vujity-tvrtko-riporter-musorvezeto.htmlSzeptembertől 21-től újra a TV2 műsorvezetői csapatát erősíti Vujity Tvrtko.TV + Sztárok--Világsztárokkal szelfizett a Saul fia főszereplője, Röhrig Gézahttp://www.life.hu/sztarok/20150910-rohrig-geza-rachel-mcadamsszel-es-seth-rogennel-szelfizett.htmlMúlt hétvégén tartották a Saul fia című film amerikai premierjét a Telluride filmfesztiválon. A film főszereplője, Röhrig Géza közös képeket készíthetett két hollywoodi világsztárral, Rachel McAdamsszel és Seth Rogennel.TV + SztárokOrigoÍgy készül a világversenyre Kiss Daniella szépségkirálynőhttp://www.life.hu/sztarok/20150910-kiss-daniella-keszul-a-miss-world-vilagversenyre.htmlMagyarország szépe a testét és a szellemét is edzi a nagy megmérettetésre, edzője pedig olyan szigorú vele, hogy a lány már a közösségi oldalán sem mer becsekkolni étterembe vagy cukrászdába, nehogy rátelefonáljanak, hogy felróják neki a "bűnözést". TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.