Kerek szépség! Amber Rose fehérneműs teste még mindig hibátlan

fehérnemű Amber Rose test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amber Rose kerekded teste igazán irigylésre méltó. Minden a helyén van rajta.

Amber Instagram oldalán találtunk egy képet, ami kellően viszafogott, de mégis sokat mutat a modellány formáiból. Egyszerűen imádjuk dögös vonalait:

Forrás: Instagram/amberrose

Amber, aki legutóbb egy Uber autóban twerkelt, úgy tűnik, teljesen megváltozott. Wiz Khalifa és Kanye West exe hosszú, szőke fürtökkel és gigamellekkel szelfizett. Szexi!

Berki Krisztián fiatalító arckezelést kapott: Natkó segített neki!http://www.life.hu/trend/20150912-hodi-pamela-uj-szempillakat-berki-krisztian-pedig-uj-arcot-kapott-a-csaladi-szepulesen.htmlHódi Pamela új szempillákat, Berki Krisztián pedig új arcot kapott a családi szépülésen.Trend--Megvált teste egyik ékétől a mindig dögös Emily Ratajkowsky: Fotó!http://www.life.hu/trend/20150912-emily-ratajkowsky-szineszno-megvalt-teste-egyik-eketol-a-hajkoronajatol.htmlA szépséges színésznő, akinek leginkább mellei égtek bele az agyunkba, most olyat tett, amitől talán sok férfi a fejéhez kap.TrendOrigoVelence 2015: Ki volt a leggyönyörűbb a filmfesztiválon?http://www.life.hu/trend/20150912-velencei-filmfesztival-2015-ki-volt-a-legszebb.htmlA velencei filmfesztivál nyitónapján hercegnőnek öltöztek a világsztárok, ám itt még nem ért véget a csodás ruhák felvonultatása. Lássuk, kiknek sikerült hódítaniuk a vörös szőnyegen a fesztivál ideje alatt, és kik voltak azok, akiknek a stílusán még lenne mit csiszolgatni...Trend--Radics Gigi Zoób Kati ruhakölteményében tündökölt Caramel esküvőjén: Fotó!http://www.life.hu/trend/20150912-radics-gigi-zoob-kati-ruhakoltemenyeben-tundokolt.htmlRadics Gigi lélegzetelállítóan festett Caramel esküvőjén. Csodálatos ruhát választott magának.Trend--Iszak Eszti bikinis teste meghódította Szardíniáthttp://www.life.hu/trend/20150912-iszak-eszti-bikinis-teste-meghoditotta-szardiniat.htmlA műsorvezető többször is megmutatta a nyáron, hogy mennyire jól néz ki bikiniben. Szerencsére még ősz elejére is jutott egy hasonló szexi fotó.Trend--Dukai Regina a lábai közé kapta Dániát: Stílusos fotó!http://www.life.hu/trend/20150912-dukai-regina-koppenhagaban-biciklizett.htmlNemrég még Párizsban láttuk tündökölni, most pedig már Koppenhágából posztolt fotót a modell, akinek láthatóan nagyon bejön a hely.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.