Radics Gigi Zoób Kati ruhakölteményében tündökölt Caramel esküvőjén: Fotó!

Caramel ruha Zoób Kati Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Radics Gigi lélegzetelállítóan festett Caramel esküvőjén. Csodálatos ruhát választott magának.

Caramel és gyönyörű menyasszonya, Szilvi esküvőjén Radics Gigi is a vendégek között volt. A fiatal, Amerikát is megjárt énekesnő a híres magyar tervező, Zoób Kati által tervezett káprázatos ruhában jelent meg. Igazi királylány volt az ezüst-arany estélyiben. Imádjuk!

Forrás: Facebook/ Radics Gigi

Ők a Hódi Pamela hasonmásverseny lányai - Íme a csoportkép!http://www.life.hu/trend/20150911-hodi-pamela-megtalalta-hasonmasat.htmlHódi Pamela egy csokornyi lánnyal vette körbe magát Instagram-fotóján. Az egyiküket nagy megtiszteltetés érte.TrendOrigoGáspár Evelin megvillantotta húsos ajkaithttp://www.life.hu/trend/20150910-gaspar-evelin-uj-szelfit-posztolt.htmlHol másutt szelfizhetett volna Gáspár Evelin, mint a család valamelyik luxusverdájában?TrendOrigoMég mindig elég jó bőr a 45 éves Naomi Campbellhttp://www.life.hu/trend/20150909-naomi-campbell-45-eves-bikinis-foto.htmlGyönyörű, hosszú lábait és kidolgozott testét bikiniben mutogatta Naomi Campbell. Fantasztikusan néz ki!Trend--A macsó Jake Gyllenhaal tudja, mitől döglik a légy - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150904-a-life-hu-heti-stilusmustrajaban-jake-gyllenhaal-salma-hayek-julianne-hough.htmlMíg az MTV Video Music Awardson merész, addig a 72. Velencei Filmfesztiválon hercegnős ruhákban mutatták meg magukat a világsztárok. A nagy események mellett természetesen az e heti filmpremiereken és tévéfelvételeken is megjelentek olyan ruhákban a hírességek, amikre felkaptuk a fejünket. Sőt, még egy dögös pasi is trendnagyítónk alá került. Íme, a Life.hu heti stílusmustrája.TrendNorthfotoÚj trend: Egy szál nejlonszatyorban pózolnak az ázsiai lányokhttp://www.life.hu/trend/20150831-nejlonzacskot-huznak-magukra-az-azsiai-lanyok.htmlÚj, bizarr trend hódít az ázsiai lányok körében. Nem túl ízléses, de legalább olcsó.TrendOrigoÍme Harnaam, a szakállas nő, aki újraértelmezi a szépségethttp://www.life.hu/trend/20150824-szakallas-no-ujradefinialja-a-szepseget.htmlA szakállas nő, Harnaam Kaur teljesen megbékélt testével. Nem csak a striáit és hegeit szereti, de szakállával is jóban lett.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.